"Hotel Chique Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

MAASTRICHT: Hotel @ Home

We prijzen ons nog steeds iedere dag gelukkig dat we zo’n mooie dingen mogen maken, maar soms is zo’n dag net even net wat feestelijker, zeker bij de oplevering van deze prachtige badkamer in Maastricht. Hier mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer, slaapkamers en lounge ruimte. Als basis is gekozen voor een prachtige neolith vloertegel met een metaal achtige structuur. In de badkamer valt het oog meteen op het 3 meter (!) brede badmeubel. Is het niet de waanzinnige spiegel, of de uit strookjes opgebouwde achterwand, dan zijn het wel de messing kranen waar je meteen verliefd op wordt. Echt een eyecatcher. In deze setting is ook bewust gekozen voor de levende variant die in gebruik duidelijk (afneembare) sporen laat zien (wat messing ook doet, maar er kan evt ook gekozen voor een variant die dat niet doet). Achter het half-vrijstaande bad is de douche- en toiletruimte. Deze zijn gescheiden door de door fa Kelleners geleverde maatwerk glasdelen waarbij het middenstuk is gezandstraald. Het toilet is overigens voorzien van een douchesysteem met ingebouwde sproeier en droger, iets dat steeds vaker zijn weg naar de consument vindt. Maar bovenal gaat het hier om het neerzetten van een sfeer die je normaal alleen in de mooiste hotels vindt. Prachtig, echt genieten dit!  

SPAUBEEK deel 2: sfeervolle badkamer met koper accenten

Of het nu de keuken was of de badkamer waar deze klant eerst voor binnenkwam weten we niet meer. Wat we wel weten is dat de badkamer (net als de keuken) supermooi is geworden. De basis is op maat gemaakt badmeubel (icm de ingebouwde kasten). Op het meubel  zijn koperen wastafels geplaatst die weer matchen met de kranen en de accessoires. De combinatie van een vrijstaand bad op een keramisch houten tegelvloer met daarachter onze 120x60cm tegels uit de roest collectie bleek een 'gouden' combinatie. Na de badkamer is ook het gastentoilet in dezelfde stijl ingericht. En ook hier weer alle lof voor de aankleding, dat maakt het echt heel bijzonder.

BEEK: Prachtige Badkamer tot in Detail

We maken dagelijks met veel plezier veel leuke ontwerpen en spenderen daar ook graag veel tijd aan. Dan is het natuurlijk extra leuk als je een klant hebt die net zo precies is en geen detail onbesproken laat. Dat zie je ook meteen bij binnenkomst bij de klant thuis. Alles klopt tot in detail. Een woonkamer en keuken waarin alles van vloer tot plafond en ertussen op elkaar is afgestemd. Alleen de badkamer moest nog worden aangepakt. Zie hier het resultaat. Douche, toilet en urinoir zijn achter een T-vormige muur weggewerkt. Naast de 90x90 tegels zijn steen-strips toegepast op de voorzijde van de muur en in de nisjes. In die nisjes is LED verlichting verwerkt. De douche is uitgerust met een ingebouwde sunshower voor veilig zonlicht en krachtig infrarood tijdens het douchen. En bij binnenkomst valt natuurlijk meteen het 244cm brede badmeubel op, met een HiMacs wastafelblad en spiegel uit 1 stuk. Op maat gemaakt zodat alles perfect bij elkaar past. Wat een fantastisch resultaat!

BADKAMEROPSTELLING: CHIQUE

Met trots presenteren wij onze exclusieve samenwerking met NEOLITH. Dat zijn keramische platen (tegels) van 260 x 150cm. Daarnaast kunnen de platen met elkaar worden gematched zodat de structuur van de plaat doorloopt. Met name in deze marmer structuur geeft dat een mooi en rustig beeld. Tevens zijn ook douchevloeren in dit materiaal verkrijgbaar waarin de tegel is diepgetrokken ivm de afvoer. Een technisch hoogstandje en de combinatie met de gouden kranen en het maatwerk meubel maakt het geheel schitterend af.

ECHT: Badkamer Maximalisme

In een prachtige woning in Echt mochten we meedenken over de invulling van een nieuwe badkamer. Op zich was de oude badkamer voor veel mensen nog ok en daarmee was het meteen een uitdaging om te laten zien hoe het anders kon. Met veel ruimte zijn badmeubel, ligbad en douche groot en maximalistisch opgesteld. Maar ook de tegels van 120x60 dragen bij aan het gevoel van ruimte. De combinatie met de marmersteentjes geeft het een hele natuurlijke en uitnodigende sfeer die perfect door de klant is aangekleed met hele mooie accessoires. Complimenten daarvoor en daarmee is dit oprecht een badkamer waar wij heel blij van worden. (ref. 9011066)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 17.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU 19.000/20.000

SITTARD: chique badkamer met vrijstaand bad

Nee, dit zijn geen foto's uit een folder, dit is echt bij mensen thuis gemaakt! In een nieuwbouw woning in Sittard mochten we meedenken over de nieuwe keuken en badkamer. Zie hier als eerste de badkamer. Het wow effect zit hem in de combinatie van de materialen en de balans in het ontwerp. Balans omdat er niet te veel, en niet te weinig is gepland. Alles heeft zijn plek, en alles komt tot z'n recht. En de stenen muur icm de betonnen vloertegels van 120x60 en het houten meubel maken dit werkelijk tot een prachtig geheel. Leuk detail: De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in aged iron. Maakt het net even af!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

St. JOOST: exclusieve badkamer hotel chique

In het prachtige midden limburg mochten we onlangs weer meedenken over de inrichting van een nieuwe badkamer. Een mooie grote ruimte, en dus meteen een uitdaging om de juiste sfeer erin te krijgen. Gelukkig is het ook deze keer weer gelukt. De combinatie van het creatieve ontwerp, de kwalitatieve hoogstaande materialen en het vakmanschap van de monteurs maakt dit tot een badkamer van hoog niveau. De 120x60 tegels zijn allemaal in verstek gezaagd, ook bij de overgangen naar het stucwerk zodat eea naadloos aansluit. Het badmeubel van bijna 320cm lang is natuurlijk een spectaculaire eye-catcher. Niet alleen erg mooi, maar ook functioneel: check ook de half ingebouwde kasten met geintegreerde wasmanden. Een waardige aanvulling voor ons foto-album exclusieve badkamers en een absoluut genot voor deze klant.

HOENSBROEK: wellness in de badkamer met sunshower en steenstrips

Wat begon als een interessante opdracht waarbij van een slaapkamer de badkamer werd gemaakt, werd uiteindelijk misschien wel een van de mooiste badkamers die we hebben gemaakt. De zoektocht naar wellness begon met een op maat gemaakte stoomcabine. Maar na vele afwegingen bleek een ingebouwde sunshower met infrarood en zonlicht toch een veel betere oplossing. Maar om het echte wellness gevoel te brengen moest er wel nog wat gebeuren. Daarom is gekozen om met steenstrips te gaan werken. Dat is in technisch opzicht een hele uitdaging, zeker rondom een nis en rondom een toilet, maar het is elk uur werk waard geweest. Wat een sfeer geeft dit toch. Het maatwerk meubel en de hoge inbouw kast maakt het geheel geweldig af. Complimenten aan de mannen van Pinckaers die deze badkamer prachtig hebben afgewerkt. 

BORN: naturals badkamer met maatwerk badmeubel

Voor een collega ondernemer in de woning-branche mochten we meedenken over de invulling van de nieuwe badkamer. Dan ligt de lat al lekker hoog. Als het dan ook nog eens in een perfect afgewerkte vrijstaande woning moet komen dan weet je dat alleen een 10 telt! Dus oordeel zelf maar. De ruime inloopdouche zorgt in ieder geval voor veel comfort en ruimtelijkheid. Dat wordt versterkt door het maatwerk badmeubel dat we in de nis hebben doorgetrokken. Check de afwerking van de kiezels boven het meubel en de combinatie van de geborsteld nikkel kranen met de natuurtegels. Love it or hate it, wij zijn verliefd op deze badkamer! Dank aan de klant voor alle goede zorgen!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: EU 13.000/16.000
Bouw- & Montage Werken: EU 16.000/19.000

SITTARD: van praktisch naar chique

Inmiddels hebben we in het mooie beekdal al diverse keren mooie keukens en badkamers mogen maken. Maar het is natuurlijk de kunst om een bekende ruimte net weer anders in te richten, afgestemd op de wensen van de klant en dan toch even met die extra "touch". Zo ook hier. Een geweldige metamorfose van een functionele badkamer naar een chique beleving. De combinatie van een ruime inloopdouche met een op maat gemaakt meubel tussen twee wanden geeft meteen het hotel gevoel. De grote tegels versterken dat gevoel niet alleen, ze zijn ook nog een keer erg praktisch in onderhoud. Door niet tot plafond te tegelen is de ruimte ook optisch groter gaan lijken. Wederom een prachtig resultaat dat garant staat voor jarenlang doucheplezier!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/17.500

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900