"Alle Badkamer Foto's..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

MAASTRICHT: Hotel @ Home

We prijzen ons nog steeds iedere dag gelukkig dat we zo’n mooie dingen mogen maken, maar soms is zo’n dag net even net wat feestelijker, zeker bij de oplevering van deze prachtige badkamer in Maastricht. Hier mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer, slaapkamers en lounge ruimte. Als basis is gekozen voor een prachtige neolith vloertegel met een metaal achtige structuur. In de badkamer valt het oog meteen op het 3 meter (!) brede badmeubel. Is het niet de waanzinnige spiegel, of de uit strookjes opgebouwde achterwand, dan zijn het wel de messing kranen waar je meteen verliefd op wordt. Echt een eyecatcher. In deze setting is ook bewust gekozen voor de levende variant die in gebruik duidelijk (afneembare) sporen laat zien (wat messing ook doet, maar er kan evt ook gekozen voor een variant die dat niet doet). Achter het half-vrijstaande bad is de douche- en toiletruimte. Deze zijn gescheiden door de door fa Kelleners geleverde maatwerk glasdelen waarbij het middenstuk is gezandstraald. Het toilet is overigens voorzien van een douchesysteem met ingebouwde sproeier en droger, iets dat steeds vaker zijn weg naar de consument vindt. Maar bovenal gaat het hier om het neerzetten van een sfeer die je normaal alleen in de mooiste hotels vindt. Prachtig, echt genieten dit!  

SPAUBEEK deel 2: sfeervolle badkamer met koper accenten

Of het nu de keuken was of de badkamer waar deze klant eerst voor binnenkwam weten we niet meer. Wat we wel weten is dat de badkamer (net als de keuken) supermooi is geworden. De basis is op maat gemaakt badmeubel (icm de ingebouwde kasten). Op het meubel  zijn koperen wastafels geplaatst die weer matchen met de kranen en de accessoires. De combinatie van een vrijstaand bad op een keramisch houten tegelvloer met daarachter onze 120x60cm tegels uit de roest collectie bleek een 'gouden' combinatie. Na de badkamer is ook het gastentoilet in dezelfde stijl ingericht. En ook hier weer alle lof voor de aankleding, dat maakt het echt heel bijzonder.

BEEK: Prachtige Badkamer tot in Detail

We maken dagelijks met veel plezier veel leuke ontwerpen en spenderen daar ook graag veel tijd aan. Dan is het natuurlijk extra leuk als je een klant hebt die net zo precies is en geen detail onbesproken laat. Dat zie je ook meteen bij binnenkomst bij de klant thuis. Alles klopt tot in detail. Een woonkamer en keuken waarin alles van vloer tot plafond en ertussen op elkaar is afgestemd. Alleen de badkamer moest nog worden aangepakt. Zie hier het resultaat. Douche, toilet en urinoir zijn achter een T-vormige muur weggewerkt. Naast de 90x90 tegels zijn steen-strips toegepast op de voorzijde van de muur en in de nisjes. In die nisjes is LED verlichting verwerkt. De douche is uitgerust met een ingebouwde sunshower voor veilig zonlicht en krachtig infrarood tijdens het douchen. En bij binnenkomst valt natuurlijk meteen het 244cm brede badmeubel op, met een HiMacs wastafelblad en spiegel uit 1 stuk. Op maat gemaakt zodat alles perfect bij elkaar past. Wat een fantastisch resultaat!

BADKAMEROPSTELLING: CHIQUE

Met trots presenteren wij onze exclusieve samenwerking met NEOLITH. Dat zijn keramische platen (tegels) van 260 x 150cm. Daarnaast kunnen de platen met elkaar worden gematched zodat de structuur van de plaat doorloopt. Met name in deze marmer structuur geeft dat een mooi en rustig beeld. Tevens zijn ook douchevloeren in dit materiaal verkrijgbaar waarin de tegel is diepgetrokken ivm de afvoer. Een technisch hoogstandje en de combinatie met de gouden kranen en het maatwerk meubel maakt het geheel schitterend af.

BADKAMEROPSTELLING: STRAK

Deze strakke badkamer staat in onze showroom opgesteld. De badkamer kenmerkt zicht door het gebruik van HiMacs solid surface in het maatwerk badmeubel en ook in het bad. Ook de douche-wc is in mat wit uitgevoerd (uniek). De inloopdouche is voorzien van een Sunshower Deluxe. De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in RVS look net als de andere accenten zoals het profiel van de douchewand en de inbouwspots in het plafond. 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 ipv EU 27.494,- nu voor

VERKOCHT

Of tot 50% korting op indiduele items. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

BADKAMEROPSTELLING: MODERN

Deze moderen badkamer staat bij ons in de showroom opgesteld. De basis wordt gevormd door de mat zwarte MOSA tegels van 120x60cm. Het zwart is doorgevoerd in het maatwerk badmeubel dat over het bad zweeft. Het ligbad is uitgevoerd in plaatstaal en is ook werkelijk een heerlijk bad om in te liggen. Verder is in deze badkamer een douche-wc opgenomen, want wie gebruikt er nu nog een droge doek? 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 voor

EU 11.000,-

Of 50% korting op losse artiklen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

BADKAMEROPSTELLING: STOER

Deze badkamer staat opgesteld in onze showroom. De combinatie van betonachtige tegels met hout en zwarte accenten geeft het geheel een hele stoere look. Het meubel kan in iedere gewenste afmeting en kleur worden geleverd want ook de wastafel wordt door ons op maat gemaakt. In dit geval is de wastafel gemaakt van witte corian. Vandaar dat ook het vrijstaand bad in mat wit is uitgevoerd. Ook in deze badkamer ontbreekt de sunshower niet.

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 voor

EU 12.900,-


Of 50% korting op losse artiklen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

ECHT: Badkamer Maximalisme

In een prachtige woning in Echt mochten we meedenken over de invulling van een nieuwe badkamer. Op zich was de oude badkamer voor veel mensen nog ok en daarmee was het meteen een uitdaging om te laten zien hoe het anders kon. Met veel ruimte zijn badmeubel, ligbad en douche groot en maximalistisch opgesteld. Maar ook de tegels van 120x60 dragen bij aan het gevoel van ruimte. De combinatie met de marmersteentjes geeft het een hele natuurlijke en uitnodigende sfeer die perfect door de klant is aangekleed met hele mooie accessoires. Complimenten daarvoor en daarmee is dit oprecht een badkamer waar wij heel blij van worden. (ref. 9011066)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 17.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU 19.000/20.000

SITTARD: stoere metamorfose in Hoogveld

Soms beginnen we aan een nieuwe badkamer omdat de klant graag iets nieuws wilt, maar soms is het ook omdat het moet. Een lekkage in de oude badkamer zorgde ervoor dat deze mensen op zoek moesten naar iets nieuws. Gelukkig liepen ze op advies van hun installateur (https://www.jaco-limburg.nl/) ook even bij ons binnen. Op die manier konden we van iets heel vervelends meteen iets spectaculair moois maken! Zie hier het resultaat. Warme tinten gecombineerd met natuurlijke materialen met een industriële touch. Eind goed al goed, en zo mogen deze mensen weer jaren genieten van een heerlijke badkamer.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 16.000/18.000

DOENRADE: grootse kleine badkamer

Wij houden van alle badkamers, grote, maar ook zeker kleinere. Hier een voorbeeld van een uitdagende ruimte, zeker ook door het schuine plafond. Met behulp van de computer hebben we de ruimte ingetekend en op de millimeter vorm kunnen geven. Door het maatwerk badmeubel konden we om de schoorsteen kolom heen werken en kregen we toch lengte in de badkamer. Onder het raam was weinig plek, maar door in die ruimte een nis te maken krijg je we extra diepte. Het was even puzzelen, maar zowel de klant als wijzelf zijn nu wel supertrots op het resultaat!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 12.500/14.000
Bouw- & Montage Werken: va EU 15.000/17.000

SITTARD: chique badkamer met vrijstaand bad

Nee, dit zijn geen foto's uit een folder, dit is echt bij mensen thuis gemaakt! In een nieuwbouw woning in Sittard mochten we meedenken over de nieuwe keuken en badkamer. Zie hier als eerste de badkamer. Het wow effect zit hem in de combinatie van de materialen en de balans in het ontwerp. Balans omdat er niet te veel, en niet te weinig is gepland. Alles heeft zijn plek, en alles komt tot z'n recht. En de stenen muur icm de betonnen vloertegels van 120x60 en het houten meubel maken dit werkelijk tot een prachtig geheel. Leuk detail: De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in aged iron. Maakt het net even af!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

St. JOOST: exclusieve badkamer hotel chique

In het prachtige midden limburg mochten we onlangs weer meedenken over de inrichting van een nieuwe badkamer. Een mooie grote ruimte, en dus meteen een uitdaging om de juiste sfeer erin te krijgen. Gelukkig is het ook deze keer weer gelukt. De combinatie van het creatieve ontwerp, de kwalitatieve hoogstaande materialen en het vakmanschap van de monteurs maakt dit tot een badkamer van hoog niveau. De 120x60 tegels zijn allemaal in verstek gezaagd, ook bij de overgangen naar het stucwerk zodat eea naadloos aansluit. Het badmeubel van bijna 320cm lang is natuurlijk een spectaculaire eye-catcher. Niet alleen erg mooi, maar ook functioneel: check ook de half ingebouwde kasten met geintegreerde wasmanden. Een waardige aanvulling voor ons foto-album exclusieve badkamers en een absoluut genot voor deze klant.

HOENSBROEK: wellness in de badkamer met sunshower en steenstrips

Wat begon als een interessante opdracht waarbij van een slaapkamer de badkamer werd gemaakt, werd uiteindelijk misschien wel een van de mooiste badkamers die we hebben gemaakt. De zoektocht naar wellness begon met een op maat gemaakte stoomcabine. Maar na vele afwegingen bleek een ingebouwde sunshower met infrarood en zonlicht toch een veel betere oplossing. Maar om het echte wellness gevoel te brengen moest er wel nog wat gebeuren. Daarom is gekozen om met steenstrips te gaan werken. Dat is in technisch opzicht een hele uitdaging, zeker rondom een nis en rondom een toilet, maar het is elk uur werk waard geweest. Wat een sfeer geeft dit toch. Het maatwerk meubel en de hoge inbouw kast maakt het geheel geweldig af. Complimenten aan de mannen van Pinckaers die deze badkamer prachtig hebben afgewerkt. 

ECHT: badkamer metamorfose

In een nieuwbouwwijk in Echt werden we uitgenodigd om naar de badkamer te komen kijken. Op de foto van de makelaar zag die nog redelijk uit maar in het echt viel het toch een beetje tegen. Het sloot ook zeker niet aan bij de smaak van de klant dus toen is besloten om een plan te maken dat beter past bij dit huis en bij deze klant. Leuk detail is dat de wastafel opnieuw is gebruikt. Alleen hebben we daar met het meubel wel een andere 'touch' aan kunnen geven. Zie hier het resultaat:Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: va EU 10.000

KLIMMEN: Industreel Nieuwbouw

In een prachtige nieuwbouw woning in Klimmen mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer. Voor deze ruimte kwamen we uit op een industriele indeling, met als basis deze 120x60cm tegel met een roest achtige uitstraling. Op de tegels een prachtig solid surface bad van maar liefst 225 kg... De matte uitstraling van het bad hebben we doorgetrokken in het maatwerk badmeubel van 244cm. En tot slot mocht in de douche de sunshower deluxe met infrarood en zonlicht niet ontbreken. Werkelijk een prachtig geheel!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 17.500
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

BORN: naturals badkamer met maatwerk badmeubel

Voor een collega ondernemer in de woning-branche mochten we meedenken over de invulling van de nieuwe badkamer. Dan ligt de lat al lekker hoog. Als het dan ook nog eens in een perfect afgewerkte vrijstaande woning moet komen dan weet je dat alleen een 10 telt! Dus oordeel zelf maar. De ruime inloopdouche zorgt in ieder geval voor veel comfort en ruimtelijkheid. Dat wordt versterkt door het maatwerk badmeubel dat we in de nis hebben doorgetrokken. Check de afwerking van de kiezels boven het meubel en de combinatie van de geborsteld nikkel kranen met de natuurtegels. Love it or hate it, wij zijn verliefd op deze badkamer! Dank aan de klant voor alle goede zorgen!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: EU 13.000/16.000
Bouw- & Montage Werken: EU 16.000/19.000

LIMBRICHT: stoere badkamer make-over

Soms zitten we ver weg, soms kunnen we bijna te voet naar de klant. Zo ook hier. Een prachtige bungalow in Limbricht met daarin een badkamer (en keuken) die zeer aan vervanging toe waren. Kijk maar naar de 'voor' foto. Gelukkig hadden we een paar leuke ideeen en materialen voor handen waarmee we deze ruimte opnieuw hebben kunnen inrichten. Neem het vrijstaande bad met onze Hotbath vrijstaande kraan. Deze vormgeving komt mooi terug in het badmeubel met de daarbij horende waskommen  en kranen. In de douchewand is een zwarte coalting verwerkt voor een industriele look die perfect past bij de beton tegels. Echt een heel mooi resultaat waarbij alles in balans is gekomen, al zeggen we het zelf...

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 17.000/20.000

URMOND: droombadkamer op zolder

Nadat we voor deze mensen al een keuken, een badkamer en een toilet hebben mogen creëren, kwam ineens de vraag of we mee wilde denken over wat je met de zolder kon doen. Onze bevriende aannemer van M3 bouw, die inmiddels ook de verbouwing op de begane grond voor zijn rekening had genomen, had berekend dat een enorme dakkapel tot de mogelijkheden behoorde. Daarop voortbordurend kwam een ontwerp dat je enkel bij de beste hotels tegenkomt. Echt super spectaculair. En nog leuker, deze droom is ook nog werkelijkheid geworden!

MUNSTERGELEEN: Stoere Badkamer Make-Over met Zwarte Accenten

Inmiddels weten we de weg naar Munstergeleen goed te vinden. Zo ook bij deze klant. Aanvankelijk was de badkamer een smaller, maar door een muur te verplaatsen richting slaapkamer ontstond ineens deze mooie ruimte. Deze moest stoer en tegelijk sfeervol ingericht worden. Als basis is een warm grijze licht betonkleurige 60x60 tegel genomen. Het 180cm houten badmeubel zorgt in combinatie met de hardstenen waskommen voor een natuurlijke en meteen sfeervolle uitstraling. Echter de zwarte kranen en de zwart aluminium douchewand geeft het geheel een stoere "touch". En hoewel niet altijd alles loopt zoals gepland zijn we blij dat dit resultaat zowel in technisch als esthetisch opzicht hoe dan ook de komende jaren voor veel doucheplezier gaan zorgen.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

ECHT: frisse badkamer make over

Nadat we bij deze klant de keuken hebben mogen leveren mochten we meedenken over de badkamer. Doordat we badmeubels op maat maken konden we een lang badmeubel leveren waardoor er meteen diepte in de ruimte ontstaat. Tegelijk zorgt dit ook voor de nodige afzet- en opbergruimte. Ook de douche is ruim van opzet. Door toepassing van een schuifdeur is veel plek gewonnen die ten goede komt aan de doucheruimte. Mooi zijn ook de dubbele velux ramen waardoor er veel licht in de ruimte komt. Kortom wederom een mooi project dat garant staat voor jaren doucheplezier.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend    

SITTARD: strak met natuurlijke materialen

Bij een van onze meeste kritische klanten mochten we nadat we de keuken gemaakt hadden ook meedenken over de badkamer. De opdracht was strak met natuurlijke elementen. Daarom is gekozen voor een natuurlijke basis: een keramisch houten vloer. Dat geeft meteen een hele natuurlijke sfeer die we terug hebben laten komen in het maatwerk badmeubel. Het blad van het meubel is een eigen gemaakte solid surface waarbij we zelf de afmeting en de positie van de wastafels bepalen. De Hotbath muurkranen en spiegel met indirecte verlichting aan boven- en onderzijde maken dit tot een heel mooi geheel. Met een 140cm inloopdouche en ruim ligbad staat ook deze badkamer weer garant voor de nodige jaren wellness in eigen huis.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 17.500
Bouw- & Montage Werken: EU 18.000/20.000

BEEK: stoere badkamer met hexagon tegels

In een stijlvol ingerichte woning in Beek mochten we meedenken over de inrichting van een nieuwe badkamer. De bedoeling was dat van 2 ruimtes 1 gemaakt zou worden. Zie hier het resultaat. Ter hoogte van de douchewand stond voorheen dus een een muur. Door deze weg te halen ontstond een prachtige ruimte. Deze moest natuurlijk wel op smaak gebracht worden. In dit geval is gekozen voor een 6 hoekige beton tegel. Dit geeft meteen een sfeervolle stoere uitstraling. Het 150cm meubel ligt een solid wastafel, een door en door kunststof die zich laat opschuren mocht er ooit een vlek of kras in komen. Leuk detail is dat de sifon in de wastafel zelf is verwerkt en er dus in de lade geen uitsparing meer nodig was. Het bad is net als de wastafel uitgevoerd in mat wit. Check ook de inbouw badkraan. Ook benieuwd hoe het water in het bad komt? Kom langs, dan leggen we de mogelijkheden graag uit :)

BORN: complete badkamer metamorfose met maatwerk meubel

Zojuist hebben we dit werk in Born mogen opleveren. Na een aantal weken hard werken zijn badkamer en toilet op een bijna betoverende manier getransformeerd van functionele hokjes naar prachtige ruimtes waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de badkamer onze eigen Himacs wastafel die we in iedere maat kunnen leveren. Dat geldt ook voor het meubel. De tegels zijn van Sphinx (concrete) en de douche is uitgerust met de laatste versie regendouche van Hansgrohe. Dit zal gegarandeerd nog voor vele jaren doucheplezier zorgen.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 12.000/15.000   

SITTARD: industriële badkamer met zwarte accenten

Op een goed verborgen plekje in Sittard ligt een prachtige grote woning met daarin deze mooie badkamer. De combinatie van beton-look tegels met zwarte Hotbath kranen en een alligna douchewand met zwarte kaders geeft deze ruimte een hele fijne industriele look. Het maatwerk badmeubel en inbouwkast maakt deze badkamer heel bijzonder. En als je dan tijdens de fotosessie ook nog een potje tafelvoetbal met de klant kunt spelen, dan realiseer je je ineens dat ons werk zo slecht nog niet is :)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.500/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

ELSLOO: super strakke badkamer-wow

Deze prachtige badkamer hebben we een tijdje geleden in Elsloo mogen maken. Bij minimalisme gaat het om de kunst van het weglaten. Hier is ervoor gekozen om het meubel en bad een plaats te geven, en de ruimte vooral ruim te laten. Leuk detail is de badombouw met terugvallende plint en nisje onderin. De meubel is op maat gemaakt en voorzien van een zelf ontworpen HiMacs wastafelblad.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 19.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend  

ECHT: strakke badkamer met 240cm maatwerk meubel en inloopdouche met infrarood

Via een gewaarde collega installateur Cyril Smeets in Echt kwamen we met deze klant in contact. Deze alleszins ruime badkamer werd nieuw gemaakt, maar het winnende ontwerp moest nog geboren worden. Gelukkig hadden we net onze nieuwe meubellijn geïntroduceerd waarbij we niet alleen de kasten maar ook de wastafels op maat konden maken! En met een meubel van 240cm werd het ontwerp al snel vormgegeven. Echt heel mooi dit, ook in de combinatie met de door de klant bedachte inloopdouche die vervolgens door ons naadloos met UV lijm is gemonteerd. Een prachtige aanvulling voor ons fotoboek, en nog belangrijker, een badkamer waar deze klant nog vele jaren van zal gaan genieten!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

MUNSTERGELEEN: sfeervolle strakke badkamer

Deze badkamer die we onlangs in Munstergeleen mochten maken valt op door de sfeer. De zachte warme, maar ook frisse kleuren gecombineerd met natuurlijke elementen zoals de kiezels geven direct een gevoel van wellness. Het meubel is hierop een prachtige aanvulling, en natuurlijk ook de ruime inloopdouche met rainshower. Grote complimenten aan Frans & Frans die dit werk weer op een hele prettige manier hebben opgeleverd.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 13.000/16.00   

MEERSSEN: industriele badkamer

Onlangs mochten we weer op visite in Meerssen om deze badkamer op te leveren. In deze badkamer hebben we mogen werken met de Aged Brass kranen van het merk Hotbath. Deze serie heeft een koper-achtige industriele uitstraling die erg mooi past bij  de 120x60cm tegels uit onze "industrial serie". Het badmeubel is op maat gemaakt tussen de twee muren. De aanvullende dressoir zorgt daarnaast voor extra opberg- en afzetruimte. De ruime inloopdouche met regendouche en ingebouwde nis maken het geheel compleet en zorgen zonder twijfel voor het nodige doucheplezier.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 12.000/14.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/16.000

BORN: stoere badkamer met RVS, hout en natuursteen

In een mooi gelegen vrijstaand huis in Born hebben we onlangs deze prachtige badkamer mogen laten maken. Bijzonder is de combinatie van stoere industriele materialen zoals de RVS kranen, natuurstenen wastafels en houten meubels. De natuursteen tegels uit onze 'disi' serie maken eea tot een prachtig geheel en de ruime inloopdouche, maar vooral het semi-vrijstaand bad zullen komende jaren garant staan voor de nodige "wellness" in eigen huis.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: EU 15.000/17.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/20.000  

GELEEN: stoere badkamer met patchwork vloer

In een karakterastieke jaren 30 woning in Geleen hebben we enige tijd geleden deze badkamer mogen bedenken en laten maken. De badkamer moest goed bij het karakter van het huis passen. Als basis is een patch-work portugese vloer gekozen. De wanden zijn met een natuurlijk witte tegel neutraal waardoor de andere materialen zoals de hardstenen wastafel, de blank gelakte radiator en de natuurstenen kiezels in de douche mooi tot hun recht komen. Een prachtige sfeervolle badkamer waarin de geborsteld nikkel kranen van Hotbath voor het nodige doucheplezier zullen zorgen.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 13.000/16.000 

SITTARD: van praktisch naar chique

Inmiddels hebben we in het mooie beekdal al diverse keren mooie keukens en badkamers mogen maken. Maar het is natuurlijk de kunst om een bekende ruimte net weer anders in te richten, afgestemd op de wensen van de klant en dan toch even met die extra "touch". Zo ook hier. Een geweldige metamorfose van een functionele badkamer naar een chique beleving. De combinatie van een ruime inloopdouche met een op maat gemaakt meubel tussen twee wanden geeft meteen het hotel gevoel. De grote tegels versterken dat gevoel niet alleen, ze zijn ook nog een keer erg praktisch in onderhoud. Door niet tot plafond te tegelen is de ruimte ook optisch groter gaan lijken. Wederom een prachtig resultaat dat garant staat voor jarenlang doucheplezier!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/17.500

NEERBEEK: strakke badkamer met inloopdouche en sunshower

Onlangs hebben we deze missie in Neerbeek opgeleverd. De bestaande badkamer was aan vervanging toe. Door het bad weg te nemen ontstond er plaats voor een (hele) grote inloopdouche, voorzien van infrarood paneel van sunshower. De combinatie van antraciet met een fossiel erin en het hout in de meubels maakt het geheel strak en leefbaar. Een hele mooie combinatie! Complimenten voor tegelzetters Jack en Lei, en loodgieter Eddy die dit werk prachtig hebben opgeleverd. Zo kan ook deze klant de komende jaren gaan genieten van deze metamorfose.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 14.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/16.000

GELEEN: badkamer a la VT wonen

Na enkele keukens en badkamers in de buurt te hebben mogen maken, mochten we in Geleen ook voor deze badkamer een ontwerp maken. Als het maar ruimtelijk, sfeervol en comfortabel was. We hebben ons laten inspireren door VT wonen en zijn aan de slag gegaan met een betonlook tegel die we tot ca 120 hoog hebben opgetrokken om de ruimte niet optisch groot te houden. De grote spiegel versterkt dat gevoel, en het maatwerk meubel met de mooie opzetwastafel maken de sfeer compleet. In de inloopdouche is een Sunshower verwerkt. Daarmee krijg je dagelijks je portie vitamine D. De infrarood functie stimuleert de doorbloeding en ook dat is goed voor de weerstand. Een echte aanrader dit. Dus: ruimte: check, sfeer: check, comfort: check!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 12.500/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 10.50/13.500   

SITTARD: landelijke badkamer

In een van de mooiste straatjes van Sittard staat een prachtige boerderijwoning met daarin deze badkamer. Het badmeubel is massief eiken met een donkere beits. Als achterwand hebben we natuursteentjes geheel in de sfeer van deze mooie woning. Ondanks de schuintes hebben we toch een bad en ruime inloopdouche weten te creeren en de combinatie met de natuurstenen vloer maakt het natuurlijk helemaal af. 

SCHIMMERT: wellness in de badkamer

Af en toe mogen we ook in Schimmert meedenken over de inrichting van een keuken of badkamer. Zo ook in dit geval. Met een grote ruimte te beschikking moesten we even goed nadenken hoe we ruimte en sfeer het beste bij elkaar konden brengen. Omdat een systeembad hoog op de wensenlijst stond hebben we gemeend dit een prominente plek te geven en te accentueren met een nis achter het bad. Het strakke meubel op de achtergrond werkt rustig en functioneel. Daarnaast accentueert het meubel door zijn breedte van ruim 2 meter de breedte van de badkamer. Door een muurtje haaks op het meubel te zetten ontstond een mooie plek voor een ruime inloopdouche. Een prachtig resultaat met prachtige materialen waaronder het Villeroy & Boch systeembad, de Hotbath inbouwkranen en de Sphinx tegels.

PAPENHOVEN: karakteristieke badkamer met hardstenen wastafel en patchwork tegels

Nadat we de keuken hadden opgeleverd was het tijd om ook de badkamer op camera vast te leggen. Ook dit bleek zeer de moeite, te meer omdat deze badkamer erg mooi aansluit bij de sfeer van het huis. Zelden komen de Portugese patchwork tegels zo tot hun recht als hier. En ook het maatwerk meubel met daarop hardstenen kommen maken het geheel af. Samen met de ruime inloopdouche is dit een ruimte waar men nog vele jaren dagelijks plezier van zal beleven.
Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

GUTTECOVEN: badkamer in boerderijwoning

Het is alweer een tijdje geleden dat we in een oude boerderij in Guttecoven deze badkamer hebben mogen maken. De badkamer was dringend aan vernieuwing toe, maar het karakter van de woning moest wel behouden blijven. Daarom is gekozen voor een stoere keramisch houten tegel. Daarnaast is in de douche een infrarood sunshower gepland. Dat helpt tegen spier- en gewrichtspijn, bevordert de doorbloeding, en is bovenal lekker warm. Een prachtig eindresultaat en bovenal heel erg prettig om met deze mensen dit te hebben mogen doen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 10.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/17.000  

SITTARD: badkamer met sunshower

Aanvankelijk zat het toilet nog op de badkamer, maar door plaatsing van het muurtje zijn deze ruimtes gescheiden. Hierdoor ontstond ondanks het schuin plafond plek voor een ruime douche en ligbad. Het maatwerk meubel is niet alleen functioneel, maar maakt de ruimte ook optisch groter. Kers op de taart is natuurlijk de sunshower in de douche. In combinatie met de regendouche staat dit garant voor dagelijks douche-plezier met de nodige vitamine D.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 12.500/15.000

Schalbruch: naturals badkamer

Net over de grens in de Nederlandse kolonie hebben we deze prachtige metamorfose mogen realiseren. Van degelijk duits naar een hotel achtige wellness badkamer. De combinatie van een inloopdouche, vrijstaand bad en groot meubel maken het geheel helemaal af.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: EU 7.500-10.000
Bouw- & Montage Werken: EU 9.000-12.500   

schalbruch: strakke badkamer

Sittard: strakke badkamer met beton tegels en stuc

Onze passie is het ontwerpen van keukens en badkamers. Het is iedere keer geweldig om iets moois te mogen bedenken, maar daar waar het het hardste nodig is, blijft het toch het leukste. Zo ook hier. Wat een gave metamorfose is dit geworden. Met name de combinatie tussen tegels en stuc werkt in deze ruimte heel goed. Het is licht en uitnodigend. Met een ruime douche, comfortabel bad en een prachtig mat gelakt badmeubel met solid surface wastafel is dit een badkamer die gezien mag worden!

SUSTEREN: badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en beton cire

Nadat we de keuken in dit prachtige huis op foto mochten vastleggen, mochten we ook nog even de badkamer fotograferen. Door de combinatie van het vrijstaand bad met daarachter de inloopdouche met een wand van beton-cire waan je je in de luxe van een vijf sterren hotel. Check ook de kiezels onder het bad, de industriële radiator en het maatwerk badmeubel die aan het geheel een bijzondere touch geven. Wederom een prachtige aanvulling voor ons album!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/17.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

PUTH: badkamer met inloopdouche, mooi meubel met opbouw kommen en ligbad

Eerder lieten we de keukenverbouwing bij deze klant al zien, en nu kunnen we met trots ook het resultaat van de badkamer (en toilet) laten zien. Achter het muurtje is een inloopdouche gemaakt. Aan de voorzijde een meubel met 2 leuke opzetkommen, en aan de overkant het bad en toilet. Kortom, deze badkamer is van alle gemakken voorzien.

SITTARD: badkamer op zolder

Nadat we de badkamer en de keuken gemaakt hadden, moest op zolder nog een gastenverblijf worden gerealiseerd. Geen probleem, al was het wel even puzzelen met de schuinte en balken. Maar ook dit is weer een prettige en sfeervolle ruimte geworden, mede door de keramisch houten tegels van Atlas Concorde.

SITTARD: prachtige badkamer metamorfose met ABK downtown accenten

Nadat de eerste afspraak onverwachts werd afgezegd hadden we niet kunnen bedenken dat we daarna niet alleen deze mooie badkamer mochten maken, maar ook nog de andere badkamer, twee toiletten en de keuken. Na deze intensieve maar prachtige samenwerking gaan we deze mensen missen, maar gelukkig kunnen ze genieten van deze fijne ruimte, met SUNSHOWER. Hopelijk binnenkort een kopje koffie voor de gezelligheid!

roosteren: badkamer(s) in boerderijwoning

SITTARD: strakke badkamer met maatwerk (zit)meubel

In een mooi appartement in de binnenstad van Sittard mochten we onlangs deze badkamer, toilet (en keuken) opleveren. Het meubel is op maat gemaakt met links een zitgedeelte. De wastafel is gemaakt van LG Himacs en vloeit als het ware in het afdekblad. Een half hoog muurtje met daarop een glasplaat dient als scheiding tussen meubel en douche. Leuk detail is dat glas en spiegel in het tegelwerk zijn verwerkt. Bekijk ook de nieuwe radiator uit onze huiscollectie die het geheel compleet maakt.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 11.00/12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/17.000 

sittard: badkamer met rode strookjes

sittard: strakke badkamer

beek: complete badkamer

sittard: badkamer met keramisch hout

badkamer met doorlopende nis

sittard: douche met sunshower en masage jets

spaubeek: luxe badkamer met bijzonder meubel

sittard: badkamer strakke betonlook met greeploos maatwerk meubel

landgraaf: strakke badkamer

maastricht: stoere badkamer

sittard: wellness in de badkamer met cleopatra en sunshower

geleen: kleurrijke badkamer met sunshower

sittard: badkamer met beton cire meubel en ronde douche

sittard: black & white super strakke badkamer

geleen: stoere badkamer met beton tegels

hillensberg: louis en ella tegels van steuler

sittard: 2 badkamers obv beton grijs tinten

Brunssum: badkamer met keramisch hout

Deze ondernemende klant zocht een oplossing voor de inrichting van hun nieuwe badkamer. Maar het moest wel iets bijzonders worden. Gelukkig raakten ze in onze studio in gesprek met onze interieurarchitecte en is op een hele subtiele manier de ruimte met natuurlijke materialen ingevuld. Voor de wastafel is gekozen voor Dzign Stone waarmee strak en duurzaam met elkaar verbonden werden. De keramisch houten tegels zijn bijna niet van echt te onderscheiden en door ze donker in te voegen doen ze niet onder voor het houtwerk op een luxe jachtschip. Complimenten voor het dreamteam dat deze verbouwing op zeer hoog niveau heeft opgeleverd waardoor deze mensen jarenlang kunnen gaan genieten van deze prachtige ruimte.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 7.000-10.000
Bouw- & Montage Werken: EU 7.500-10.000

winterswijk: solid surface in meubel wastafel

STEIN: badkamer met maatwerk meubel

Met gepaste trots presenteren wij deze badkamer die we onlangs in Stein hebben mogen opleveren. In deze badkamer hebben we kunnen laten zien wat een mooi badmeubel kan uitmaken. Ook de halfhoge scheidingswand naar de douche met daarop een glasplaat is een prachtig detail. Met dank aan Frans en Frans die hier niet alleen heel mooi werk hebben geleverd, maar er ook voor hebben gezorgd dat de verbouwing op een hele fijne manier is verlopen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU 18.000/20.000   

sittard: stijlvolle badkamer en toilet met beton elementen

heerlen: geruisloze renovatie in appartementencomplex

born: renovatie op maat

sittard: stoere badkamer met beton elementen

urmond: mooi en stoer ontwerp

oirsbeek: spectaculaire metamorfose

brunssum: optimale indeling

elsloo: strakke badkamer en toilet renovatie

Herten: sfeervolle badkamer met hoekbad

Aan de rand van ons werkgebied mochten wij deze sfeervolle badkamer maken. De combinatie van douchen in bad geeft extra ruimte in deze badkamer. De combinatie van hout met een lichte mat bewerkte wandtegel en een donkere vloertegel maakt het geheel bijzonder sfeervol. In het meubel is een solid surface wastafel met een platte drain verwerkt zodat beid laden volledig bruikbaar zijn. Daarnaast geeft dit meubel een extra strakke touch aan het geheel. Wederom een prachtig project om op terug te kijken!

brunssum: badkamer met neolith iron copper

heerlen: strakke badkamer met natuurlijke elementen

born: slimme badkamer ontwerp met leuke nisjes

meerssen: wit en hout: strak en sfeervol

spaubeek: compacte badkamer met wasmachine en droger

Bij deze klant in Spaubeek kregen we de mogelijkheid om mee te mogen denken met een jarenlange puzzel, want in deze ruimte van 220x230 moest niet alleen een bad, een meubel, toilet en radiator, maar ook een wasmachine en droger. En het moest er natuurlijk ook leuk uitzien. Uiteindelijk hebben we een muurtje gepland met daarop de radiator en daarachter wasmachine en droger. Het bad is ruim zodat er ook goed in gedouched kan worden. Het meubel, uitgevoerd met een duurzaam Dzignstone wastafel, is qua kleur een prachtige match met de keramisch houten tegels. Werkelijk een prachtige metamorfose...

alligna badstudio

Neem hier een kijkje in onze badstudio. Met meer dan 15 opstellingen is de studio een ideale plek om erachter te komen welke stijl het beste bij u past. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken of plan hier een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

heerlen: sfeervolle badkamer met sunshower

Nadat we in 2003 in hun vorige huis de keuken, en later ook de badkamer en toilet hebben mogen maken, waren we zeer vereerd dat we dit 13 jaar later nog eens mochten doen, maar dan in het nieuw aangekochte appartement. in Heerlen. Net als in 2003 leverde de eerste gesprekken een aantal inspirerende ideeën op die we met veel plezier hebben uitgewerkt. Ook de verbouwing hebben we van A tot Z op de rit gezet en begeleid en in het strakste schema ooit uitgevoerd. Vloeren, wanden en plafonds zijn allemaal door ons dreamteam aangepakt en met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd. Zie hier het resultaat. In een ander album is ook de keuken te zien.

nieuwstadt: toilet renovatie

Leuk om weer terug in Nieuwstadt te zijn, deze keer voor een toiletrenovatie. Oude toilet eruit, nieuwe erin, maar dan zwevend en met een leuke nis boven het reservoir, dat overigens keurig is weggewerkt achter de mozaïek tegels. Met zo'n renovatie zitten ook deze mensen er de komende jaren weer comfortabel bij :)

Urmond: luxe badkamer met inloopdouche

In deze badkamer is goed nagedacht over de indeling. Daardoor oogt hij lekker ruim, terwijl er toch een grote inloopdouche, een groot meubel en nog 2 inbouwkasten in zijn verwerkt. Het verwerken van een vloertegel op de wanden lijkt in eerste instantie altijd een beetje gedurfd, maar ook hier is weer eens bewezen hoeveel sfeer dit geeft. De shutters en aankleding die de klant zelf heeft verzorgd maken het overigens ook helemaal af.

geleen: maatwerk badmeubel icm inloopdouche

haler: grote wellness badkamer in relatief kleine ruimte

Voor deze ruime woning in Haler werden we gevraagd om eens mee te denken over een nieuwe badkamer die van alle gemakken voorzien was. Liefst met bad en douche. Uiteindelijk is gekozen voor een grote inloopdouche met Sunshower met zonlicht en infrarood. De douchedeuren zijn op maat gemaakt en kunnen weggeklapt worden zodat er extra ruimte ontstaat voor het bad. Het tegelwerk sluit mooi aan bij de wellness wens. De wandtegel is fris, maar toch warm En de keramisch houten vloer vult dat mooi aan. Check ook eens hoe al het tegelwerk in verstek overal netjes aansluit. Is even werk, maar dan heb je ook wat. Wat een prachtig resultaat is dit! 

Sittard: creatief met ruimte

We hebben er even op moeten wachten, maar begin dit jaar kregen we alsnog groen licht voor de renovatie van deze badkamer. Waar voorheen nog alle leidingen over de muren liepen is eea nu mooi in de muren weggewerkt. Ook de opstap naar de douche is weg, de douchevloer loopt nu mooi door met de rest. De hoge kast is op creatieve wijze in de voorzetwand (met daarin het inbouwreservoir en alle leidingen) weggewerkt. Ondanks de beperkte ruimte oogt deze badkamer nu lekker ruim. De combinatie van de warme tegel en het strakke meubel zorgt voor een sfeervol geheel.  Een prachtig begin van het jaar, met veel doucheplezier voor deze klant.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 6.500-9.500
Bouw- & Montage Werken: EU 7.500 - 10.000

sittard: badkamer en suite

Nadat we bij hun dochter de keuken hebben mogen maken is ons gevraagd om mee te denken over de en-suite badkamer. Warme betontinten icm strak gestucte wanden maken deze badkamer tot een strakke sfeervolle ruimte. Ook de grote inloopdouche voorzien van Hotbath kranen (uitgevoerd in geborsteld nikkel) is een lust voor het oog. Het badmeubel is op maat gemaakt met een beton-composiet blad. Leuk detail is de inbouwkast in hetzelfde materiaal als het badmeubel voor extra ruimte. Alle lof voor tegelzetter Tim Wilms die ook hier weer eens heeft laten zien waarom hij zoveel gevraagd wordt ;)

maastricht: badkamer in kleur en zonder wandtegels

In een prachtig appartement in het centrum van Maastricht mochten we onlangs deze badkamer maken. Geïnspireerd door de in de keuken gebruikte kleuren is er voor gekozen om geen tegels maar aluminium wanden van BOKMERK te gebruiken. Een supersterk materiaal met een hele luxe matte uitstraling, maar tegelijkertijd een uiterst secuur werk, te meer omdat de ondergrond eerst goed voorbereid moet worden, en omdat de platen daarna ingestuct zijn. De combinatie met de inbouwkranen brengt dit niet alleen technisch op een heel hoog niveau maar natuurlijk ook esthetisch. Werkelijk een prachtige combinatie. Ondanks het gedurfde kleurgebruik is door de juiste dosering en planning een hele bijzondere en prettige badkamer ontstaan die anders is dan alle anderen. Complimenten voor de klant dat ze dit durfden en voor onze Franciene voor dit prachtige ontwerp.

Sittard: badkamer groot gemaakt

Jammer dat we de "voor" photo's niet hebben. Maar hier een leuke uitdaging als het gaat om het optimaliseren van een ruimte. Nadat deze badkamer door diverse klussers onder handen was genomen was het tijd dat om de hele badkamer nieuw te maken volgens onze eigen kwaliteits standaard. Zie hier het resultaat. De grote lange wandtegels zorgen voor een enorme ruimtelijkheid. Het houten meubel met hardstenen wastafel geeft het een warme sfeer, en de grote inloopdouche maakt dat het iedere dag weer genieten is in deze ruimte.

Sittard: resultaat dat telt

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Deze woning op een van de mooiste plekjes in Sittard was alweer wat ouder, en zo ook de badkamer. Dan is het altijd interessant wat je tegenkomt. Niet de denken dat bij het slopen het stuc van het plafond viel, en dat er een aantal mysterieuze leidingen liepen en dat we in de woonkamer een koof moesten openbreken om de standleiding te vernieuwen! Help, en dan valt ook nog je monteur uit! 

Dan is het fijn dat je kunt terugvallen op een aantal bevriende collega's waardoor je planning overeind blijft. En ook in de woonkamer was bij oplevering niets meer te zien van enig kap en breekwerk. Samen met de klant hebben we dit netjes kunnen oplossen, en nu zit alles technisch ook weer zoals het hoort.

Ook de badkamer is een verschil van dag en nacht. De lichte beton tegel werkt erg ruimtelijk. Daarnaast heeft het bad plaatsgemaakt voor een grote inloopdouche voorzien van een Hotbath Regendouche. De combinatie met de houten meubels maakt dat het heerlijk vertoeven is in deze ruimte. Ondanks alle tegenslag een zeer geslaagd project dat garant staat voor jarenlang doucheplezier.

SCHIMMERT: weer nog mooier

Het kan raar lopen. Heb je een paar jaar geleden nog een prachtige badkamer laten maken, kom je ineens het huis van je dromen tegen. 1 probleem: de badkamer, so we meet again :) Tja, en als je nog niet zo lang geleden een badkamer door ons hebt laten maken, dan is de druk natuurlijk hoog om daar nu overheen te gaan. Qua ontwerp ook een uitdaging want er zitten nl. 3 prominente ramen in deze badkamer. Na veel draaien hebben we de balans gevonden door boven het toilet een nis te maken in precies de afmetingen van de ramen. Daarnaast hebben we een paar hele mooi nieuwe dingen in het assortiment, waaronder deze badmeubels met solid surface wastafels. Deze is 245cm breed, in 1 stuk! En check ook even de inloopdouche: maatwerk van glashandel cuypers in Maastricht. De wand is met gevaar voor eigen leven naar boven gebracht en daar is haaks op de wand een tweede stuk glas gelijmd met onzichtbare lijm. Super strak. Missie geslaagd, rest alleen de vraag, when will we meet again?

Beek: droombadkamer met mooie natuurlijke materialen

Voor een prachtig huis in Beek mochten we meedenken over de invulling van een nieuwe badkamer. Ruimte en rust waren sleutelwoorden, maar het mocht er ook wel een beetje stoer uitzien. Vandaar dat we als basis gekozen hebben voor een tegel met een "betonlook" uitstraling. We hebben die natuurlijke sfeer versterkt door het badmeubel in hout op maat te maken. Door de lengte van het meubel ontstaat ook ruimte. Die ruimte vind je ook weer terug in de inloopdouche. Leuk detail is ook dat het toilet is afgezonderd door een klein muurtje. Hierdoor wordt de ruimte behouden, maar zit je toch net even iets meer prive op het toilet. Een schitterend resultaat is dit. Jammer dat deze klant familie heeft bij een concurrende keukenzaak, maar ook die is (moeten we eerlijk bekennen) uiteindelijk erg mooi geworden ;)


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va EU 17.500
Bouw- & Montage Werken:   onbekend