"Landelijke & Warme Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

URMOND: droombadkamer op zolder

Nadat we voor deze mensen al een keuken, een badkamer en een toilet hebben mogen creëren, kwam ineens de vraag of we mee wilde denken over wat je met de zolder kon doen. Onze bevriende aannemer van M3 bouw, die inmiddels ook de verbouwing op de begane grond voor zijn rekening had genomen, had berekend dat een enorme dakkapel tot de mogelijkheden behoorde. Daarop voortbordurend kwam een ontwerp dat je enkel bij de beste hotels tegenkomt. Echt super spectaculair. En nog leuker, deze droom is ook nog werkelijkheid geworden!

SITTARD: landelijke badkamer

In een van de mooiste straatjes van Sittard staat een prachtige boerderijwoning met daarin deze badkamer. Het badmeubel is massief eiken met een donkere beits. Als achterwand hebben we natuursteentjes geheel in de sfeer van deze mooie woning. Ondanks de schuintes hebben we toch een bad en ruime inloopdouche weten te creeren en de combinatie met de natuurstenen vloer maakt het natuurlijk helemaal af. 

PAPENHOVEN: karakteristieke badkamer met hardstenen wastafel en patchwork tegels

Nadat we de keuken hadden opgeleverd was het tijd om ook de badkamer op camera vast te leggen. Ook dit bleek zeer de moeite, te meer omdat deze badkamer erg mooi aansluit bij de sfeer van het huis. Zelden komen de Portugese patchwork tegels zo tot hun recht als hier. En ook het maatwerk meubel met daarop hardstenen kommen maken het geheel af. Samen met de ruime inloopdouche is dit een ruimte waar men nog vele jaren dagelijks plezier van zal beleven.
Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

GUTTECOVEN: badkamer in boerderijwoning

Het is alweer een tijdje geleden dat we in een oude boerderij in Guttecoven deze badkamer hebben mogen maken. De badkamer was dringend aan vernieuwing toe, maar het karakter van de woning moest wel behouden blijven. Daarom is gekozen voor een stoere keramisch houten tegel. Daarnaast is in de douche een infrarood sunshower gepland. Dat helpt tegen spier- en gewrichtspijn, bevordert de doorbloeding, en is bovenal lekker warm. Een prachtig eindresultaat en bovenal heel erg prettig om met deze mensen dit te hebben mogen doen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 10.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/17.000  

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900