Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk badkamers. Dat maatwerk komt terug in onze ontwerpen, en onze kwaliteits producten, waaronder badmeubelen, douche's en wandbekleding. Maar ook bijvoorbeeld in de technische opbouw, denk aan muren, nisjes, plafonds etc.

U kunt bij ons terecht voor een badkamer op maat incl. inloopdouche va. EU 14.500,- excl installatie, excl. evt. bad.

Als u bij ons een badkamer bestelt kunt u zich ook door ons installatiebedrijf compleet laten ontzorgen. In dat geval geldt dat de badkamer grondig en degelijk wordt opgebouwd. Uitgangspunten zijn dan ook dat de hele (afdek)vloer wordt vernieuwd en alle leidingen nieuw in de vloer worden verwerkt. Koper wordt zoveel mogelijk vernieuwd door nieuwe duurzame meerlaagse leidingen en bij inloopdouches wordt het diepst mogelijke afvoerpunt gezocht om de douche vervolgens met een coating waterdicht te maken alvorens wordt betegeld. Op die basis kan dan een kwalitatief hoogstaande nieuwe badkamer worden gebouwd.

Onderaan de pagina hebben we een werkschema toegevoegd waarin is te zien dat gemiddeld tussen de 150 en 200 uur werk nodig is voor een grondige badkamer renovatie incl. slopen ed. Daarnaast wordt er snel tussen de 1500 en 2500 euro aan installatiemateriaal zoals lijm, voegsel, cement, bouwblokken, plafondplaten, koppelingen leidingen, electra enz. in een nieuwe badkamer verwerkt. De kosten voor een grondige renovatie van een badkamer beginnen dan ook regelmatig vanaf 11.000 euro excl. sanitair en tegels.

Uiteraard is ieder werk anders en komen we altijd kijken, maar het geeft een beeld van wat montage met zich meebrengt. Let wel, dit is exclusief prijzen van sanitair en tegels. Hiervoor verwijzen we graag naar de foto-albums voor voorbeelden. 
 

// DOWNLOAD HIER EEN VOORBEELD WERKSCHEMA

Alligna Badkamer Montage