"Chique & Exclusieve Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

MAASTRICHT: exclusieve keuken (badkamers, garderobe en bijkeuken) hartje centrum

Op deze hele bijzondere plek in hartje centrum Maastricht hebben we (naast de badkamers, de garderobe en de bijkeuken) deze prachtige keuken mogen realiseren.  Deze volledig op maat gemaakte keuken is bekleed met keramisch marmer van NEOLITH. Het mooie hiervan is is dat de aders overal doorlopen, zelfs in de overgang van het werkblad naar de achterwanden. Dat geeft ondanks de structuur een rustige en chique uitstraling. Ook mooi is dat we in deze keuken een aantal exclusieve apparaten hebben mogen verwerken zoals bijvoorbeeld de MASTER COOLERS van MIELE. Dit is een geintegreerde side-by-side koelkast en vriezer op een geheel nieuw niveau. En uiteraard onbreekt in deze keuken ook de BORA afzuiging niet, in dit geval een dubbele Classic 2.0 uitvoering met 6 kookvelden. En niet te vergeten als finishing touch de dubbele MIELE wijnkoelers. Het geheel is getuned met subtiele dimbare LED strips onder het werkblad en onder de zwevende planken waardoor de keuken 's avonds een compleet andere exclusieve look krijgt. Dit is werkelijk genieten op het hoogste niveau.

SPAUBEEK deel 1: exclusieve keuken met koperen accenten

Inmiddels is het alweer de nodige jaren geleden dat we in Spaubeek onze eerste keuken monteerden. Maar inmiddels zijn we niet meer weg te denken daar en mogen we de ene na de andere prachtige keuken maken. En niet in de laatste plaats deze keuken! Deze keuken is een combinatie van een donker gelakte en roest-achtige fronten. Het blad is een onverwoestbare Dekton Kelya marmer structuur. De apparatuur is van Bosch met uitzondering van de kookplaat. Dat is een originele BORA classic 2.0. Check wat we inmiddels kunnen met sfeerverlichting in de keuken. Wat een plaatje, en helemaal nu het zo door de klant is gedecoreerd. Hier zijn we echt trots op.

VAALS: keuken met een gouden randje

Het is maar 37 kilometer van Sittard naar Vaals, van de Kollenberg naar die andere. En deze keer was het zeker weer de moeite waard. Niet zozeer voor het landschap, maar meer voor de mooie keuken metamorfose die we hier mochten realiseren. Stiekem hebben we nog even de 'voor' situatie toegevoegd. Toen die eruit was mochten we beginnen aan de nieuwe vloer, maar niet voordat we alle leidingen hadden aangepast, vloerverwarming geplaatst en gestuct. Daarna konden we eindelijk aan de opbouw beginnen. Bijzonder is de maatwerk kastenwand met in de hoek een koffiecorner die aan de ronding van de ruimte is aangepast. Op het eiland een bianco carrara, maar dan van Neolith Keramiek, dus geen vlekken in deze carrara. De BOSCH downdraft maakt iedere keer weer een spectaculaire indruk als die op magische wijze uit het blad herrijst, maar het is de gouden kraan en spoelbak die het hier wel echt afmaken. Een prachtige combinatie op een prachtige plek bij prachtige mensen ;)

SITTARD: mat zwarte industriële keuken op betonvloer

Het is precies een jaar geleden als deze klant ons bij hun in de tuin uitlegt dat ze gaan aanbouwen en of wij kunnen meedenken over de nieuwe keuken. Iets met beton, industrieel, iets met een kookeiland, maar je moet niet op het blad kunnen kijken... Zoiets zoals we bij de buren hebben gemaakt, maar dan anders... Kijk, een perfecte basis voor veel nadenk- en puzzlewerk. En zie wat dat heeft opgeleverd! Een keuken met een (industriele) dressoir geintegreerd in het kookeiland waardoor woonkamer en keuken met elkaar verbonden worden. Het geheel staat op een 75x75 betontegel uit onze huiscollectie. In de keuken hebben we een BORA kookplaat met geintegreerde afzuiging via de garage buiten kunnen realiseren. In de kastenwand een grote koelkast en grote combi-oven van BOSCH, ook geheel in het zwart, prachtig in lijn met de rest. Wat een resultaat, wat een keuken en hopelijk een voorbeeld voor alle keukenverkopers die alleen maar snel kastje willen verkopen. Zo kan het dus ook....:)

ROOSTEREN: strakke keuken volledig op maat

In oud roosteren aan de grens van de bewoonde wereld mochten we meedenken over de inrichting van de nieuwe keuken. Het tuin contact stond voorop. Hiervoor hebben we het ons eens lekker moeilijk gemaakt door de keuken een slag te draaien waardoor je vanachter het kookeiland recht naar buiten kijkt. Gelukkig is maatwerk onze specialiteit. Om het contact zo groot mogelijk te maken is ook gekozen voor een BORA classic kooksysteem met geïntegreerde afzuiging die we via de kruipruimte met speciale buizen naar buiten hebben aangesloten. Verder is rekening gehouden met het feit dat het vooral een keuken moest zijn waar met een paar man lekker in gekookt kon worden. Het koken wordt verder veraangenaamd door de Siemens apparatuur, de Quooker en niet in de laatste plaats het speciale composiet werkblad dat niet alleen mooi is maar waar je ook bijna niks op ziet. Al met al een grote uitdaging, maar de inspanningen van onze monteurs hebben zich geloond want dit is werkelijk een plaatje!

HEERLEN: droomkeuken met zwevend granieten blad

Onlangs kregen we de kans om onze nieuw verworven fotografie kunsten toe te passen op een van de mooiste keukens die we ooit hebben mogen plaatsen.In Heerlen in een fantastisch mooi huis werd een enorme ruimte vrijgemaakt voor deze leef-keuken. Dit moest iets bijzonders worden, een meubelstuk, maar gelijk ook een keuken waarin gewerkt kan worden. Om de inkijk op het werkblad te beperken is ervoor gekozen om van graniet ook een zwevende bar te maken, een technisch hoogstandje. Daarnaast zijn de hoogst nodige kasten in de muur in de keuken weggewerkt. Maar zodra je even doorloopt worden de rest van de kasten zichtbaar, waarin oa. ook de combi-oven en warmhoudladen zijn weggewerkt. Het geheel is afgemaakt met een bijpassend dressoir en een koffiecorner. We zijn er super trots op dat we onze passie, ervaring en creativiteit tot het uiterste hebben mogen benutten om voor deze mensen zoiets moois te mogen maken!

   

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900