"Stoere & Industriële Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

SITTARD: complete verbouwing met stoere houten keuken met BORA afzuiging, composiet blad en nisjes

Wat zijn we blij dat we in contact mochten komen met deze mensen uit het sittardse overhoven. Ze wonen in een prachtig oud huis, maar de keuken was dringend aan vervanging toe. De vraag was alleen, wat doe je met deze ruimte qua stijl en inrichting. Na lang overleg en meerdere ontwerpen bleek een stoere keuken met natuurlijke materialen in een moderne opstelling de beste oplossing. Op een strakke planning heeft ons dreamteam de ruimte aangepakt. Niet alleen hebben ze het gat naar de woonkamer vergroot, maar ook de nisjes, het stucwerk, plafond, de steenstrips  kortom alles is aangepakt. Check ook de vintage radiator. Complimenten aan de mannen voor het hoge afwerkingsniveau. Dit is een metamorfose waar deze klant nog heel veel jaren plezier van zal beleven!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

Guttecoven: spectaculaire keuken metamorfose

In deze stijlvolle boerderijwoning in Guttecoven mochten we deze mooie keuken ontwerpen, leveren en monteren inclusief alle leidingen- en interieurwerk zoals de ombouw om de kasten en voorzetwand (met daarin de luchtafvoer van de BORA afzuiging). In het ontwerp zijn we uitgegaan van een stoere uitstraling met als basis een kastenwand gemaakt van gespleten eikenhout met een warme beits. Daarvoor is een kookeiland geplaatst in een hele licht groene lakkleur. Het beton composiet werkblad van caeserstone heeft de uitstraling van beton, maar de vlek- en krasbestendigheid van composiet. De BORA werkblad afzuiging en de volledig automatische BOSCH combi-bak en combi-stoom oven maken het plaatje compleet.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: op aanvraag  

SITTARD: mat zwarte industriële keuken op betonvloer

Het is precies een jaar geleden als deze klant ons bij hun in de tuin uitlegt dat ze gaan aanbouwen en of wij kunnen meedenken over de nieuwe keuken. Iets met beton, industrieel, iets met een kookeiland, maar je moet niet op het blad kunnen kijken... Zoiets zoals we bij de buren hebben gemaakt, maar dan anders... Kijk, een perfecte basis voor veel nadenk- en puzzlewerk. En zie wat dat heeft opgeleverd! Een keuken met een (industriele) dressoir geintegreerd in het kookeiland waardoor woonkamer en keuken met elkaar verbonden worden. Het geheel staat op een 75x75 betontegel uit onze huiscollectie. In de keuken hebben we een BORA kookplaat met geintegreerde afzuiging via de garage buiten kunnen realiseren. In de kastenwand een grote koelkast en grote combi-oven van BOSCH, ook geheel in het zwart, prachtig in lijn met de rest. Wat een resultaat, wat een keuken en hopelijk een voorbeeld voor alle keukenverkopers die alleen maar snel kastje willen verkopen. Zo kan het dus ook....:)


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: op aanvraag

SITTARD: stoere leef keuken met eiland en groot fornuis

In een nieuw gerealiseerde aanbouw mochten we meedenken met het invullen van de keuken. Het is een behoorlijke ruimte, maar mede door de lichtstraat wel een lichte ruimte. Om sfeer te creëren kwam al snel het idee om de keuken van hout te maken. Om het modern te houden zijn rvs elementen toegevoegd in de vorm van een groot fornuis, maar ook met rvs greeplijsten. Daarnaast hebben we het ruimtelijk gehouden door geen bovenkasten te plannen, maar decoratieve plankjes (met spotjes). Ook hebben we de hoge kasten opgesloten tussen twee (mdf) muren zodat het als een mooie kast en niet als een standaard keuken uitzien. Het resultaat mag er zijn. De keuken staat ruim, maar geeft ook voldoende ruimte aan de grote eettafel waardoor dit een bijzonder sfeervolle ruimte is geworden die niet alleen door deze klant, maar ook door hun vrienden graag gebruikt wordt ;)Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 15.000/20.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: Stoere Keuken Metamorfose

Onlangs zetten we vanuit Sittard koers naar de wereldstad om daar mee te mogen denken met wat misschien nu al de mooiste metamorfose van het jaar is :) In een prachtig huis stond een keuken in de aanbouw die niet meer helemaal aansloot bij de rest van het interieur. Toevallig hadden we nog niet lang geleden een stoere keuken met een composiet-beton blad in onze toonzaal opgebouwd en dat bleek meteen een hele mooie oplossing. Om de hoge kasten hebben we een muurtje gemaakt, en in dat muurtje hebben we niet alleen nisjes, maar ook een geheime deur gemaakt waarachter de afvalemmer staat. Complimenten voor deze klant voor de zelf uitgekozen achterwand, lampen en decoratie, dat maakt het geheel erg mooi af.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 15.000/20.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

LANDGRAAF: sfeervolle strakke keuken met keramisch blad

Een nieuwe huis, een nieuwe keuken. Gelukkig wist deze klant opnieuw de weg naar ons te vinden. En laat ons op dat moment net een showroomkeuken hebben staan die perfect in deze ruimte past. Het zou niet de eerste keer dat eea aangepast moet worden, maar dit leek ervoor gemaakt. Eigenlijk staat deze keuken bij de klant nog mooier als bij ons. Een perfecte oplossing waarbij niet alleen de Neff stoom-bakoven, maar ook het krasvast en hittebestendige werkblad voor het nodige kookplezier zal zorgen. 

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SITTARD: strakke industriele keuken

Deze keuken is onderdeel van een spectaculaire verbouwing waarbij de hele beneden verdieping is aangepakt. In de aanbouw staat deze eiland keuken. Een strakke keuken met industriële accenten. Het blad is gemaakt van een matzwarte trespa met een zelf-herstellende toplaag. De kastenwand en de tafel zijn gemaakt van een industriële kunststof in een brons achtige uitvoering.
Een prachtige combinatie en wederom een hele mooie uitdaging!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GREVENBICHT: Stoere keuken metamorfose met gewelvenkelder

In een oude boerderijwoning in Grevenbicht staat deze bijzondere keuken. Allereerst bijzonder omdat we al een keer een prachtige keuken voor deze klant hadden gemaakt in hun vorige huis en dus de lat deze keer hoog lag. Daarnaast was in dit huis geen enkele muur recht is en dus moest alles op maat gemaakt moest worden. Maar deze keuken is vooral bijzonder omdat naast de keuken een gewelvenkelder ligt die door de vorige bewoners als voorraad kelder werd gebruikt... Zie hier de metamorfose van deze kelder. Een verlenging van de keuken waar je heerlijk kunt zitten. Compleet met dressoir voor extra opbergruimte, maar wat een sfeer, en wat een heerlijke ruimte is dit geworden! De keuken zelf is ondanks de maatwerk uitdaging ook prachtig geworden. Kijk maar eens naar de "voor" foto's, dan is duidelijk wat hier is gebeurd. 

SUSTEREN: stoere keuken met koper roest accenten

In Susteren bleek maar weer eens dat wij soms ook maar mensen zijn. Na een uitgebreide inventarisatie hebben we een plan gepresenteerd, waarmee we finaal de plank missloegen. Oeps. Gelukkig werd de inspanning gewaardeerd en hebben we een tweede ronde gemaakt en zijn we van klassiek naar een industriëler ontwerp overgestapt met stoere elementen. Hier moest ook een vloer bij en toen kwam het ontwerp helemaal tot leven want we hebben een tegel in ons assortiment die perfect bij de keuken paste! Uiteraard is de keuken voorzien van alle gemakken met niet in de laatste plaats de BORA pura, de nieuwste telg in de BORA familie. En ook het steel grey granieten blad zal door zijn speciale finish voor de nodige jaren kookplezier zorgen. Missie toch weer geslaagd!

SITTARD: stoere keuken met kitchenaid en bora

Nadat we de badkamer hadden ontworpen mochten we ook meedenken over het keuken ontwerp. Geinspireerd door VT wonen is gekozen voor een strakke keuken op een keramisch betonnen tegelvloer. Het geheel is aangekleed met een aantal stoere elementen zoals bijvoorbeeld de houten kastenwand met ruw gelaste grepen. Check ook de stoere KitchenAid ovens. En natuurlijk is ook hier weer gekozen voor de geintegreerde werkblad afzuiging van BORA: geen kooklucht, makkelijk onderhoud en geen storende elementen boven de kookplaat. Kortom, wederom een prachtige keuken die garant staat voor jarenlang kookplezier :)

GELEEN: stoere "split wood" eiken keuken met beton blad en bora classic

Twee jaar geleden mochten we al de badkamer aanpakken, maar nu was het eindelijk zover dat we ook de keuken mochten betoveren. Deze keuken is gemaakt van echt vintage eiken, compleet met noesten en scheuren. Door de combinatie met een beton-keramiek van Neolith ontstaat een stoere uitstraling. En de bijpassende nieuwe betontegel vloer maakt het geheel af. Wederom complimenten aan onze gewaardeerde montagepartners die de naast de montage ook het tegel, stuc-en leidingenwerk hebben verzorgd.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend

GELEEN: keuken industrieel ontwerp

In een prachtig oud huis in Geleen staat in deze onlangs gerealiseerde aanbouw deze keuken. De keuken sluit naadloos aan op de sfeer in deze aanbouw waar beton, staal en steen centraal staan. Industrieel dus. Het blad is van duurzaam composiet beton, en de kasten van ruw hout. Maar het bijzondere zit hem vooral in het feit dat alles zo mooi bij elkaar past. Een super resultaat van een fijne samenwerking met deze klant.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 15.000/17.500
Voorbereidende Werken: onbekend

   

          

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900