"Stoere & Industriële Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

SITTARD: zwarte keuken met marmer blad

Soms ontstaan de mooiste ontwerpen gewoon bij de mensen thuis aan de keukentafel. Zo ook hier. Ondanks alle Covid tegenslagen hebben we onlangs deze prachtige keuken mogen opleveren in Sittard. Na een pittige verbouwing staat deze keuken in de overgang tussen het bestaande huis en de aanbouw. En wat een eyecatcher. Deze stoere industriele stijl is goed doorgevoerd, niet alleen in de keuken maar ook in de rest van de woning. Erg mooi detail zijn de in visgraat geplaatste groene tegels. Achteraf gezien behoorlijk meer werk maar zeker de moeite. En ook in deze keuken komt de werkbladafzuiging van BORA weer mooi tot zijn recht. Geen afzuigkap meer en toch schone lucht tijdens het koken. Al met al een prachtig resultaat en een hele mooie basis voor jaren woon- en kookplezier :)

SHOWROOMKEUKEN: STOER / INDUSTRIEEL

Deze stoere massief houten keuken staat bij ons in de showroom. De achterwand is volledig op maat gemaakt om de amerikaanse koelkast heen. De kastenwand is verder voorzien van een MIELE bakoven met stoomassist en een combi-oven. Boven het eiland schittert het paradepaardje van WKP kitchenproducts: The Frame. Dat is een zwart stalen constructie met geintegreerde afzuiging. Heel uniek, net als de in composiet gegoten spoelbak die naadloos in het blad is verlijmd. Dat zijn details die het verschil maken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 ipv EU 49.900,- voor

EU 33.750,-

incl. alle apparatuur (muv de amerikaanse koelkast), excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

SHOWROOMKEUKEN: STOER II

Ook deze keuken staat bij ons in de toonzaal. Deze toegankelijkere keuken is gemaakt uit stoere eiken panelen, doch met een rustige tekening. Het blad is een betoncomposiet samenstelling waardoor je we de uitstraling van beton hebt, maar niet de krassen en de vlekken. Ook bij deze keuken is een kookplaat met geintegreerde afzuiging toegepast, deze keer van het merk NEFF

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 24.500 voor:

EU 15.500,-

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

SITTARD: complete verbouwing met stoere houten keuken met BORA afzuiging, composiet blad en nisjes

Wat zijn we blij dat we in contact mochten komen met deze mensen uit het sittardse overhoven. Ze wonen in een prachtig oud huis, maar de keuken was dringend aan vervanging toe. De vraag was alleen, wat doe je met deze ruimte qua stijl en inrichting. Na lang overleg en meerdere ontwerpen bleek een stoere keuken met natuurlijke materialen in een moderne opstelling de beste oplossing. Op een strakke planning heeft ons dreamteam de ruimte aangepakt. Niet alleen hebben ze het gat naar de woonkamer vergroot, maar ook de nisjes, het stucwerk, plafond, de steenstrips  kortom alles is aangepakt. Check ook de vintage radiator. Complimenten aan de mannen voor het hoge afwerkingsniveau. Dit is een metamorfose waar deze klant nog heel veel jaren plezier van zal beleven!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

Guttecoven: spectaculaire keuken metamorfose

In deze stijlvolle boerderijwoning in Guttecoven mochten we deze mooie keuken ontwerpen, leveren en monteren inclusief alle leidingen- en interieurwerk zoals de ombouw om de kasten en voorzetwand (met daarin de luchtafvoer van de BORA afzuiging). In het ontwerp zijn we uitgegaan van een stoere uitstraling met als basis een kastenwand gemaakt van gespleten eikenhout met een warme beits. Daarvoor is een kookeiland geplaatst in een hele licht groene lakkleur. Het beton composiet werkblad van caeserstone heeft de uitstraling van beton, maar de vlek- en krasbestendigheid van composiet. De BORA werkblad afzuiging en de volledig automatische BOSCH combi-bak en combi-stoom oven maken het plaatje compleet.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: op aanvraag  

GELEEN: Stoere Keuken Metamorfose

Onlangs zetten we vanuit Sittard koers naar de wereldstad om daar mee te mogen denken met wat misschien nu al de mooiste metamorfose van het jaar is :) In een prachtig huis stond een keuken in de aanbouw die niet meer helemaal aansloot bij de rest van het interieur. Toevallig hadden we nog niet lang geleden een stoere keuken met een composiet-beton blad in onze toonzaal opgebouwd en dat bleek meteen een hele mooie oplossing. Om de hoge kasten hebben we een muurtje gemaakt, en in dat muurtje hebben we niet alleen nisjes, maar ook een geheime deur gemaakt waarachter de afvalemmer staat. Complimenten voor deze klant voor de zelf uitgekozen achterwand, lampen en decoratie, dat maakt het geheel erg mooi af.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 15.000/20.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

LANDGRAAF: sfeervolle strakke keuken met keramisch blad

Een nieuwe huis, een nieuwe keuken. Gelukkig wist deze klant opnieuw de weg naar ons te vinden. En laat ons op dat moment net een showroomkeuken hebben staan die perfect in deze ruimte past. Het zou niet de eerste keer dat eea aangepast moet worden, maar dit leek ervoor gemaakt. Eigenlijk staat deze keuken bij de klant nog mooier als bij ons. Een perfecte oplossing waarbij niet alleen de Neff stoom-bakoven, maar ook het krasvast en hittebestendige werkblad voor het nodige kookplezier zal zorgen. 

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SITTARD: strakke industriele keuken

Deze keuken is onderdeel van een spectaculaire verbouwing waarbij de hele beneden verdieping is aangepakt. In de aanbouw staat deze eiland keuken. Een strakke keuken met industriële accenten. Het blad is gemaakt van een matzwarte trespa met een zelf-herstellende toplaag. De kastenwand en de tafel zijn gemaakt van een industriële kunststof in een brons achtige uitvoering.
Een prachtige combinatie en wederom een hele mooie uitdaging!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SITTARD: stoere keuken met kitchenaid en bora

Nadat we de badkamer hadden ontworpen mochten we ook meedenken over het keuken ontwerp. Geinspireerd door VT wonen is gekozen voor een strakke keuken op een keramisch betonnen tegelvloer. Het geheel is aangekleed met een aantal stoere elementen zoals bijvoorbeeld de houten kastenwand met ruw gelaste grepen. Check ook de stoere KitchenAid ovens. En natuurlijk is ook hier weer gekozen voor de geintegreerde werkblad afzuiging van BORA: geen kooklucht, makkelijk onderhoud en geen storende elementen boven de kookplaat. Kortom, wederom een prachtige keuken die garant staat voor jarenlang kookplezier :)

GELEEN: stoere "split wood" eiken keuken met beton blad en bora classic

Twee jaar geleden mochten we al de badkamer aanpakken, maar nu was het eindelijk zover dat we ook de keuken mochten betoveren. Deze keuken is gemaakt van echt vintage eiken, compleet met noesten en scheuren. Door de combinatie met een beton-keramiek van Neolith ontstaat een stoere uitstraling. En de bijpassende nieuwe betontegel vloer maakt het geheel af. Wederom complimenten aan onze gewaardeerde montagepartners die de naast de montage ook het tegel, stuc-en leidingenwerk hebben verzorgd.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend

   

          

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900