"Strakke & Greeploze Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

MUNSTERGELEEN: stakke keuken in aardetinten

Ook een bijzonder project, te meer omdat we voor deze klant al eens eerder een keuken mochten maken. In het nieuwe huis mochten we aan de gang met de (royale) keuken ruimte en badkamer. De keuken mocht een prominente plek krijgen en dat hoeft ons niemand twee keer te zeggen. We hebben meteen een groot kookeiland voorgesteld: 320x120, de maximale maat wat we uit de granieten plaat konden krijgen! Dat had natuurlijk wel wat voeten in aarde toen we dat met 6 man naar binnen hebben gebracht, maar het resultaat telt! De zachte aardetinten in combinatie met de industriële zwarte elementen maken deze keuken heel bijzonder en sfeervol. De apparatuur van Neff en de Quooker Black Edition maken het geheel niet alleen visueel af, maar staan ook garant voor het nodige kookplezier. Wederom een prachtig resultaat en wederom dank voor de prettige samenwerking!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken+Montage: EU 22.500/27.500
Vloer/Stuc/Leidingen: onbekend   

SUSTEREN: keuken met bora afzuiging

Nadat we in Maaseik hun appartement hebben mogen voorzien van een spectaculaire Poggenpohl keuken waren we blij verrast dat we nu ook hun nieuwe huis in Susteren mochten aanpakken. Het was even zoeken naar de mogelijkheden. Om de keuken minder ´keuken´ te laten lijken bedachten we deze ombouw waardoor de onderkasten gingen zweven en de hoge kasten veel prettiger in het oog sprongen. Voor de afzuiging is gekozen voor de BORA classic. Dit is misschien wel de allerbeste manier van afzuigen tot nu toe. Daarnaast konden we zo de afzuigkap weglaten om de sfeer compleet te maken. Een prachtig resultaat en een hele eer dat we weer gevraagd zijn om dit te mogen doen bij deze fijne mensen!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 25.000
Voorbereidende Werken: onbekend

SITTARD: mat zwarte industriële keuken op betonvloer

Het is precies een jaar geleden als deze klant ons bij hun in de tuin uitlegt dat ze gaan aanbouwen en of wij kunnen meedenken over de nieuwe keuken. Iets met beton, industrieel, iets met een kookeiland, maar je moet niet op het blad kunnen kijken... Zoiets zoals we bij de buren hebben gemaakt, maar dan anders... Kijk, een perfecte basis voor veel nadenk- en puzzlewerk. En zie wat dat heeft opgeleverd! Een keuken met een (industriele) dressoir geintegreerd in het kookeiland waardoor woonkamer en keuken met elkaar verbonden worden. Het geheel staat op een 75x75 betontegel uit onze huiscollectie. In de keuken hebben we een BORA kookplaat met geintegreerde afzuiging via de garage buiten kunnen realiseren. In de kastenwand een grote koelkast en grote combi-oven van BOSCH, ook geheel in het zwart, prachtig in lijn met de rest. Wat een resultaat, wat een keuken en hopelijk een voorbeeld voor alle keukenverkopers die alleen maar snel kastje willen verkopen. Zo kan het dus ook....:)


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken + Montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: op aanvraag

ROOSTEREN: strakke keuken volledig op maat

In oud roosteren aan de grens van de bewoonde wereld mochten we meedenken over de inrichting van de nieuwe keuken. Het tuin contact stond voorop. Hiervoor hebben we het ons eens lekker moeilijk gemaakt door de keuken een slag te draaien waardoor je vanachter het kookeiland recht naar buiten kijkt. Gelukkig is maatwerk onze specialiteit. Om het contact zo groot mogelijk te maken is ook gekozen voor een BORA classic kooksysteem met geïntegreerde afzuiging die we via de kruipruimte met speciale buizen naar buiten hebben aangesloten. Verder is rekening gehouden met het feit dat het vooral een keuken moest zijn waar met een paar man lekker in gekookt kon worden. Het koken wordt verder veraangenaamd door de Siemens apparatuur, de Quooker en niet in de laatste plaats het speciale composiet werkblad dat niet alleen mooi is maar waar je ook bijna niks op ziet. Al met al een grote uitdaging, maar de inspanningen van onze monteurs hebben zich geloond want dit is werkelijk een plaatje!

VAALS: keuken met een gouden randje

Het is maar 37 kilometer van Sittard naar Vaals, van de Kollenberg naar die andere. En deze keer was het zeker weer de moeite waard. Niet zozeer voor het landschap, maar meer voor de mooie keuken metamorfose die we hier mochten realiseren. Stiekem hebben we nog even de 'voor' situatie toegevoegd. Toen die eruit was mochten we beginnen aan de nieuwe vloer, maar niet voordat we alle leidingen hadden aangepast, vloerverwarming geplaatst en gestuct. Daarna konden we eindelijk aan de opbouw beginnen. Bijzonder is de maatwerk kastenwand met in de hoek een koffiecorner die aan de ronding van de ruimte is aangepast. Op het eiland een bianco carrara, maar dan van Neolith Keramiek, dus geen vlekken in deze carrara. De BOSCH downdraft maakt iedere keer weer een spectaculaire indruk als die op magische wijze uit het blad herrijst, maar het is de gouden kraan en spoelbak die het hier wel echt afmaken. Een prachtige combinatie op een prachtige plek bij prachtige mensen ;)

SITTARD: strakke droomkeuken

Een persoonlijke favoriet, al is het maar omdat werken voor een kritische collega ondernemer altijd een bijzondere spanning met zich meebrengt... Gelukkig mogen we terugkijken op prachtig resultaat. De opdracht was om een strakke leef-keuken te maken met voldoende zitplekken en voldoende mogelijkheden op gebied van koken. We hebben hiervoor een U keuken voorgesteld met daaraan een kookeiland met een zwevend deel voor 4 krukken. In de hoge kasten is alles op gebied van koken toegepast, incl. stomen en koken via de app (al moeten we eerlijk bekennen dat we ons daar zelf in nog moeten verdiepen). Voor het koken is gekozen voor inductie icm een geïntegreerde afzuiging van BORA om het beeld niet te verstoren. Bijzonder mooi detail is ook de spoelbak die van hetzelfde composiet is gemaakt als het blad en daarmee één geheel vormt. Een werkelijk prachtige keuken in een prachtig huis op een prachtige plek. Net alsof we op vakantie waren, maar dan net niet helemaal. Dank voor de gastvrijheid en deze mooie opdracht!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

URMOND: wit hoogglans droomkeuken met groot eiland

Jammer dat van deze ruimte niet de voor-foto's hebben, want dan was dit album nog spectaculairder geweest, al kan dat bijna niet: deze keuken, voorzien van mooie nieuwe Bosch apparatuur past perfect in deze ruimte. De afzuiging is netjes weggewerkt in het nieuwe plafond. De MOSA tegelvloer is erg mooi afgestemd op de keuken en met name het keukenblad, dat met zijn enorme lengte heel strak en uitnodigend uit ziet. In een woord een droomkeuken...Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: strakke betonkleur keuken

Deze strakke greeploze keuken in betonkleur hebben we onlangs in Geleen mogen leveren. Om de kastenwand meer contrast te geven hebben we een ombouw met een decoratieve nis aan het ontwerp toegevoegd. Voor de afzuiging is weer gekozen voor het BORA systeem, dat in de inductiekookplaat is geïntegreerd. De oven en de combi (met crisp functie) zijn van de Bauknecht black-line serie, wat perfect bij deze keuken past. Compliment voor mooore interieurs voor de perfecte afwerking en ook voor de klant voor de prachtige aankleding van deze keuken.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: strakke keuken met kookeiland in aardetint

In deze moderne woning in Geleen mochten we meedenken over de invulling van de keuken en de badkamer. De keuken is een open keuken. De houten visgraad vloer loopt vanuit de woonkamer dus door in de keuken. Deze warme basis was het vertrekpunt. Voor de keuken is gekozen voor een lichte aardetint van Keller Keukens.Het krasvaste en hitte bestendige keramische werkblad van Neolith is uitgevoerd in een warme donkere tint. Qua opstelling leende de ruimte zich perfect voor een groot kookeiland met daarin de kookplaat. Aan de overkant is extra werkruimte gecreëerd en daarin is de spoelbak verwerkt. Voorzien van alle denkbare apparatuur waaronder 2 Bosch ovens en een Quooker kokend water kraan staat deze kwaliteitskeuken garant voor vele jaren kookplezier!

SITTARD: strakke industriele keuken

Deze keuken is onderdeel van een spectaculaire verbouwing waarbij de hele beneden verdieping is aangepakt. In de aanbouw staat deze eiland keuken. Een strakke keuken met industriële accenten. Het blad is gemaakt van een matzwarte trespa met een zelf-herstellende toplaag. De kastenwand en de tafel zijn gemaakt van een industriële kunststof in een brons achtige uitvoering.
Een prachtige combinatie en wederom een hele mooie uitdaging!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SUSTEREN: strakke greeploze droomkeuken

Trots dat we waren toen we deze droomkeuken op foto mochten vastleggen. Het kloppend hart van de woning werd zelden zo mooi vorm gegeven als in deze woning. Met een groot kookeiland, voorzien van een composiet blad met daarin een BORA kookplaat-afzuiging is deze keuken werkelijk een lust voor het oog. Als kers op de taart de prachtige NEFF apparaten met oa. een koffie apparaat dat. heerlijke koffie, cappucino en latte macchiato maakt. Wat een fijne ochtend dit, en dank aan deze mensen voor hun gastvrijheid!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 35.000/40.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

VALKENBURG: grote strakke keuken in kleine ruimte

Deze ruimte is 230x220cm, en toch is het na een nachtje puzzelen mooi gelukt om hier een relatief grote keuken voor te ontwerpen. Behalve dat deze keuken veel werkblad en veel opbergruimte heeft, is hij vooral ook nog eens heel mooi. Door de toepassing van een Bora Afzuiging (geïntegreerd in de kookplaat) konden we de achterwand vrij laten wat diepte geeft. En de klepkasten hebben we vorm gegeven door er een koof omheen te maken, met als achterwand een hout structuur die qua kleur gelijk is aan de vloer. Dit zijn de leuke puzzels, dus iedereen met kleine ruimtes en grote wensen, bel ons! Overigens alle lof voor onze partner fa. Pinckaers die dit project van A to Z hebben uitgevoerd, incl. vloeren, vloerverwarming, stuc-, leidingen en schilderwerken!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 17.500/23.500
Voorbereidende Werken: EU 2.500/5.000   

HEERLEN: droomkeuken met zwevend granieten blad

Onlangs kregen we de kans om onze nieuw verworven fotografie kunsten toe te passen op een van de mooiste keukens die we ooit hebben mogen plaatsen.In Heerlen in een fantastisch mooi huis werd een enorme ruimte vrijgemaakt voor deze leef-keuken. Dit moest iets bijzonders worden, een meubelstuk, maar gelijk ook een keuken waarin gewerkt kan worden. Om de inkijk op het werkblad te beperken is ervoor gekozen om van graniet ook een zwevende bar te maken, een technisch hoogstandje. Daarnaast zijn de hoogst nodige kasten in de muur in de keuken weggewerkt. Maar zodra je even doorloopt worden de rest van de kasten zichtbaar, waarin oa. ook de combi-oven en warmhoudladen zijn weggewerkt. Het geheel is afgemaakt met een bijpassend dressoir en een koffiecorner. We zijn er super trots op dat we onze passie, ervaring en creativiteit tot het uiterste hebben mogen benutten om voor deze mensen zoiets moois te mogen maken!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken incl. Montage: op aanvraag
Voorbereidende Werken: op aanvraag

Neerbeek: complete renovatie keukenruimte, vloer en bijkeuken

Hoewel het alweer een tijdje geleden is kunnen we ons het eerste bezoek thuis nog herinneren. Prachtig huis, maar bij de eerste blik in de keuken begon alles te kriebelen. Dit moest anders, en drastisch ook. En eigenlijk was ook meteen duidelijk hoe. Groot kookeiland met daaraan een grote tafel waar je lekker met het gezin bij elkaar kunt komen. Na de eerste ontwerpen hebben we ook de verbouwing uitgewerkt en heeft ons dreamteam de hele ruimte van A tot Z aangepakt, incl. vloeren, wanden en plafonds. Leuk detail is de doorkijk naar de kamer, en de ingebouwde hoge kasten naar de bijkeuken (die we daarna ook opnieuw mochten inrichten). Prachtig werk en een nog mooier resultaat. Complimenten aan 'onze' Frans & Frans voor de mooie afwerking!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: 5.000/10.000   

    
 

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900