"Strakke & Greeploze Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

MAASTRICHT: exclusieve keuken (badkamers, garderobe en bijkeuken) hartje centrum

Op deze hele bijzondere plek in hartje centrum Maastricht hebben we (naast de badkamers, de garderobe en de bijkeuken) deze prachtige keuken mogen realiseren.  Deze volledig op maat gemaakte keuken is bekleed met keramisch marmer van NEOLITH. Het mooie hiervan is is dat de aders overal doorlopen, zelfs in de overgang van het werkblad naar de achterwanden. Dat geeft ondanks de structuur een rustige en chique uitstraling. Ook mooi is dat we in deze keuken een aantal exclusieve apparaten hebben mogen verwerken zoals bijvoorbeeld de MASTER COOLERS van MIELE. Dit is een geintegreerde side-by-side koelkast en vriezer op een geheel nieuw niveau. En uiteraard onbreekt in deze keuken ook de BORA afzuiging niet, in dit geval een dubbele Classic 2.0 uitvoering met 6 kookvelden. En niet te vergeten als finishing touch de dubbele MIELE wijnkoelers. Het geheel is getuned met subtiele dimbare LED strips onder het werkblad en onder de zwevende planken waardoor de keuken 's avonds een compleet andere exclusieve look krijgt. Dit is werkelijk genieten op het hoogste niveau.

SPAUBEEK deel 1: exclusieve keuken met koperen accenten

Inmiddels is het alweer de nodige jaren geleden dat we in Spaubeek onze eerste keuken monteerden. Maar inmiddels zijn we niet meer weg te denken daar en mogen we de ene na de andere prachtige keuken maken. En niet in de laatste plaats deze keuken! Deze keuken is een combinatie van een donker gelakte en roest-achtige fronten. Het blad is een onverwoestbare Dekton Kelya marmer structuur. De apparatuur is van Bosch met uitzondering van de kookplaat. Dat is een originele BORA classic 2.0. Check wat we inmiddels kunnen met sfeerverlichting in de keuken. Wat een plaatje, en helemaal nu het zo door de klant is gedecoreerd. Hier zijn we echt trots op.

SITTARD: mat zwarte industriële keuken op betonvloer

Het is precies een jaar geleden als deze klant ons bij hun in de tuin uitlegt dat ze gaan aanbouwen en of wij kunnen meedenken over de nieuwe keuken. Iets met beton, industrieel, iets met een kookeiland, maar je moet niet op het blad kunnen kijken... Zoiets zoals we bij de buren hebben gemaakt, maar dan anders... Kijk, een perfecte basis voor veel nadenk- en puzzlewerk. En zie wat dat heeft opgeleverd! Een keuken met een (industriele) dressoir geintegreerd in het kookeiland waardoor woonkamer en keuken met elkaar verbonden worden. Het geheel staat op een 75x75 betontegel uit onze huiscollectie. In de keuken hebben we een BORA kookplaat met geintegreerde afzuiging via de garage buiten kunnen realiseren. In de kastenwand een grote koelkast en grote combi-oven van BOSCH, ook geheel in het zwart, prachtig in lijn met de rest. Wat een resultaat, wat een keuken en hopelijk een voorbeeld voor alle keukenverkopers die alleen maar snel kastje willen verkopen. Zo kan het dus ook....:)

SHOWROOMKEUKEN: STRAK

Deze keuken staat opgesteld in onze showroom. De keukenmeubelen zijn uitgevoerd in een nieuwe extra matte lak. Het blad is een minimalistische composiet plaat die matched met de 80x80 vloertegels. De rest is afgewerkt met RVS accenten en een vleugje hout.

In deze keuken:

BORA X-pure
BOSCH combi-stoomoven
BOSCH combi-magnetron
BOSCH vaatwasser
BOSCH 178cm koelkast auto-open
BOSCH 178cm diepvriezer auto-open
QUOOKER FLEX 
AVINTAGE wijnklimaatkast 

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 42.500,- nu voor:

VERKOCHT

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

MUNSTERGELEEN: stakke keuken in aardetinten

Ook een bijzonder project, te meer omdat we voor deze klant al eens eerder een keuken mochten maken. In het nieuwe huis mochten we aan de gang met de (royale) keuken ruimte en badkamer. De keuken mocht een prominente plek krijgen en dat hoeft ons niemand twee keer te zeggen. We hebben meteen een groot kookeiland voorgesteld: 320x120, de maximale maat wat we uit de granieten plaat konden krijgen! Dat had natuurlijk wel wat voeten in aarde toen we dat met 6 man naar binnen hebben gebracht, maar het resultaat telt! De zachte aardetinten in combinatie met de industriële zwarte elementen maken deze keuken heel bijzonder en sfeervol. De apparatuur van Neff en de Quooker Black Edition maken het geheel niet alleen visueel af, maar staan ook garant voor het nodige kookplezier. Wederom een prachtig resultaat en wederom dank voor de prettige samenwerking!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Keuken+Montage: EU 22.500/27.500
Vloer/Stuc/Leidingen: onbekend   

SUSTEREN: keuken met bora afzuiging

Nadat we in Maaseik hun appartement hebben mogen voorzien van een spectaculaire Poggenpohl keuken waren we blij verrast dat we nu ook hun nieuwe huis in Susteren mochten aanpakken. Het was even zoeken naar de mogelijkheden. Om de keuken minder ´keuken´ te laten lijken bedachten we deze ombouw waardoor de onderkasten gingen zweven en de hoge kasten veel prettiger in het oog sprongen. Voor de afzuiging is gekozen voor de BORA classic. Dit is misschien wel de allerbeste manier van afzuigen tot nu toe. Daarnaast konden we zo de afzuigkap weglaten om de sfeer compleet te maken. Een prachtig resultaat en een hele eer dat we weer gevraagd zijn om dit te mogen doen bij deze fijne mensen!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 25.000
Voorbereidende Werken: onbekend

SITTARD: strakke droomkeuken

Een persoonlijke favoriet, al is het maar omdat werken voor een kritische collega ondernemer altijd een bijzondere spanning met zich meebrengt... Gelukkig mogen we terugkijken op prachtig resultaat. De opdracht was om een strakke leef-keuken te maken met voldoende zitplekken en voldoende mogelijkheden op gebied van koken. We hebben hiervoor een U keuken voorgesteld met daaraan een kookeiland met een zwevend deel voor 4 krukken. In de hoge kasten is alles op gebied van koken toegepast, incl. stomen en koken via de app (al moeten we eerlijk bekennen dat we ons daar zelf in nog moeten verdiepen). Voor het koken is gekozen voor inductie icm een geïntegreerde afzuiging van BORA om het beeld niet te verstoren. Bijzonder mooi detail is ook de spoelbak die van hetzelfde composiet is gemaakt als het blad en daarmee één geheel vormt. Een werkelijk prachtige keuken in een prachtig huis op een prachtige plek. Net alsof we op vakantie waren, maar dan net niet helemaal. Dank voor de gastvrijheid en deze mooie opdracht!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

URMOND: wit hoogglans droomkeuken met groot eiland

Jammer dat van deze ruimte niet de voor-foto's hebben, want dan was dit album nog spectaculairder geweest, al kan dat bijna niet: deze keuken, voorzien van mooie nieuwe Bosch apparatuur past perfect in deze ruimte. De afzuiging is netjes weggewerkt in het nieuwe plafond. De MOSA tegelvloer is erg mooi afgestemd op de keuken en met name het keukenblad, dat met zijn enorme lengte heel strak en uitnodigend uit ziet. In een woord een droomkeuken...Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: strakke betonkleur keuken

Deze strakke greeploze keuken in betonkleur hebben we onlangs in Geleen mogen leveren. Om de kastenwand meer contrast te geven hebben we een ombouw met een decoratieve nis aan het ontwerp toegevoegd. Voor de afzuiging is weer gekozen voor het BORA systeem, dat in de inductiekookplaat is geïntegreerd. De oven en de combi (met crisp functie) zijn van de Bauknecht black-line serie, wat perfect bij deze keuken past. Compliment voor mooore interieurs voor de perfecte afwerking en ook voor de klant voor de prachtige aankleding van deze keuken.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: strakke keuken met kookeiland in aardetint

In deze moderne woning in Geleen mochten we meedenken over de invulling van de keuken en de badkamer. De keuken is een open keuken. De houten visgraad vloer loopt vanuit de woonkamer dus door in de keuken. Deze warme basis was het vertrekpunt. Voor de keuken is gekozen voor een lichte aardetint van Keller Keukens.Het krasvaste en hitte bestendige keramische werkblad van Neolith is uitgevoerd in een warme donkere tint. Qua opstelling leende de ruimte zich perfect voor een groot kookeiland met daarin de kookplaat. Aan de overkant is extra werkruimte gecreëerd en daarin is de spoelbak verwerkt. Voorzien van alle denkbare apparatuur waaronder 2 Bosch ovens en een Quooker kokend water kraan staat deze kwaliteitskeuken garant voor vele jaren kookplezier!

SUSTEREN: strakke greeploze droomkeuken

Trots dat we waren toen we deze droomkeuken op foto mochten vastleggen. Het kloppend hart van de woning werd zelden zo mooi vorm gegeven als in deze woning. Met een groot kookeiland, voorzien van een composiet blad met daarin een BORA kookplaat-afzuiging is deze keuken werkelijk een lust voor het oog. Als kers op de taart de prachtige NEFF apparaten met oa. een koffie apparaat dat. heerlijke koffie, cappucino en latte macchiato maakt. Wat een fijne ochtend dit, en dank aan deze mensen voor hun gastvrijheid!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 35.000/40.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

Neerbeek: complete renovatie keukenruimte, vloer en bijkeuken

Hoewel het alweer een tijdje geleden is kunnen we ons het eerste bezoek thuis nog herinneren. Prachtig huis, maar bij de eerste blik in de keuken begon alles te kriebelen. Dit moest anders, en drastisch ook. En eigenlijk was ook meteen duidelijk hoe. Groot kookeiland met daaraan een grote tafel waar je lekker met het gezin bij elkaar kunt komen. Na de eerste ontwerpen hebben we ook de verbouwing uitgewerkt en heeft ons dreamteam de hele ruimte van A tot Z aangepakt, incl. vloeren, wanden en plafonds. Leuk detail is de doorkijk naar de kamer, en de ingebouwde hoge kasten naar de bijkeuken (die we daarna ook opnieuw mochten inrichten). Prachtig werk en een nog mooier resultaat. Complimenten aan 'onze' Frans & Frans voor de mooie afwerking!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 20.000/25.000
Voorbereidende Werken: 5.000/10.000   

    
 

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900