"Een Goed Ontwerp is Goud waard..."

 
Onze passie is het ontwerpen van keukens en badkamers. Wij doen dit al heel lang en nog steeds met veel plezier.

Bent u ook toe aan een goed ontwerp, plan dan een afspraak. Dat kan bij ons in de studio, maar eventueel ook bij u thuis. Wij helpen u graag uw ideeën te filteren en vorm te geven. Door onze jarenlange ervaring, technische kennis en product kennis kunnen we deze ideeën goed omzetten in concrete oplossingen. En dat begint bij een goed ontwerp.

Eerlijk is eerlijk, ons bedrijf is nu nog gebaseerd op de verkoop van producten. Maar nu steeds meer consumenten de meerwaarde van een goed ontwerp erkennen, en het ook gebruikelijker is geworden om voor advies te betalen durven we het  aan onze diensten ook los van de producten te verkopen.
  
Dus wilt u met ons aan de slag maar twijfelt u nog of u uw keuken / badkamer nu al wilt bestellen? Overweeg dan om voor nu alleen het ontwerp en al het bijhorende advies te kopen in de vorm van een ontwerp licentie.
 
Deze kunt u hieronder downloaden. Met deze licentie koopt u bij ons een op maat gemaakt ontwerp inclusief alle bijhorende adviezen en uitleg over de producten. Het ontwerp wordt digitaal of ingebonden aangeleverd en bestaat uit een plattegrond, aanzichten en een gerenderde perspectief tekening.

Verder krijgt u de kosten volledig terug als de ontworpen keuken en/of badkamer ook bij ons wordt besteld:


Download hier uw Ontwerp Licentie.
 
 


Disclaimer:

Voor de (grafische) tekeningen maken we gebruik van software van derden. Hoewel deze programma’s heel realistisch werken, kunnen de tekeningen soms iets afwijken.

alligna keuken & bad design