Een goed ontwerp dient de ruimte. Het gaat ons daarom ook niet alleen om de verkoop van keukens en sanitair, maar om het resultaat. Daarom denken we over alles na, van vloer tot plafond.

Daarnaast ontzorgt ons installatiebedrijf u graag als het gaat om alle voorbereidende werkzaamheden zoals  leidingen-, tegel-, stuc- en sloopwerk. Door alle ervaringen die we afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen we de bouwwerkzaamheden goed voorbereiden en krijgen we de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats.

Maakt u gebruik van dit totaalpakket, dan bereiden we de verbouwing goed voor en begeleiden we de werkzaamheden. Dat betekent dat ons installatiebedrijf regelmatig de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden controleert. Tijdens de verbouwing blijven zij uw aanspreekpunt en als het werk klaar is leveren wij dit persoonlijk bij u thuis op.

NB: montagebegeleiding moet wel specifiek afgesproken worden en beperkt zich tot ons vakgebied nl. keukenruimtes, sanitair-ruimtes en tegelvloeren. Daarover kunnen we nl. meedenken en adviseren. Het kan voorkomen dat onderaannemers tijdens een verbouwing nog andere werkzaamheden uitvoeren alleen vallen die dan niet onder onze montage-begeleiding of -garantie. Ook nemen wij standaard geen schilderwerk aan.

Bergerweg 51 | Sittard | 046-4588900

// monteurs gezocht

Alligna Keuken en Badkamer Design | Totaalpakket