"Exclusieve Kortingen...."

Ook in ons nieuwe concept blijven we vernieuwen. Dat betekent dat we onze showroom regelmatig updaten.
Profiteer nu van extra hoge kortingen op deze exclusieve design keukens en badkamers:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

BADKAMEROPSTELLING: CHIQUE

Met trots presenteren wij onze exclusieve samenwerking met NEOLITH. Dat zijn keramische platen (tegels) van 260 x 150cm. Daarnaast kunnen de platen met elkaar worden gematched zodat de structuur van de plaat doorloopt. Met name in deze marmer structuur geeft dat een mooi en rustig beeld. Tevens zijn ook douchevloeren in dit materiaal verkrijgbaar waarin de tegel is diepgetrokken ivm de afvoer. Een technisch hoogstandje en de combinatie met de gouden kranen en het maatwerk meubel maakt het geheel schitterend af.

SHOWROOMKEUKEN: STRAK

Deze keuken staat opgesteld in onze showroom. De keukenmeubelen zijn uitgevoerd in een nieuwe extra matte lak. Het blad is een minimalistische composiet plaat die matched met de 80x80 vloertegels. De rest is afgewerkt met RVS accenten en een vleugje hout.

In deze keuken:

BORA X-pure
BOSCH combi-stoomoven
BOSCH combi-magnetron
BOSCH vaatwasser
BOSCH 178cm koelkast auto-open
BOSCH 178cm diepvriezer auto-open


QUOOKER FLEX 
AVINTAGE wijnklimaatkast 

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 voor EU 27.500,- incl. alle apparatuur, excl. transport & montage. Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: STRAK

Deze strakke badkamer staat in onze showroom opgesteld. De badkamer kenmerkt zicht door het gebruik van HiMacs solid surface in het maatwerk badmeubel en ook in het bad. Ook de douche-wc is in mat wit uitgevoerd (uniek). De inloopdouche is voorzien van een Sunshower Deluxe. De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in RVS look net als de andere accenten zoals het profiel van de douchewand en de inbouwspots in het plafond. 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering 2022 voor EU 17.500,-. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: NATUUR

Deze prachtige landelijke keuken staat opgesteld in onze showroom. De keuken kenmerkt zich door het opgeruwd eiken dat in alle kleuren kan worden gelakt. Het is overigens ook mogelijk om het niet te laten opruwen. Verder is het blad gemaakt van een hardsteen composiet: het ziet uit als hardsteen, en de rand is ook van echt hardsteen, maar toch vlekt en krast dit blad niet. EN bij zo'n keuken mag een Falcon fornuis natuurlijk niet ontbreken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 voor EU 23.500,- incl. alle apparatuur, excl. transport & montage. Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: MODERN

Deze moderen badkamer staat bij ons in de showroom opgesteld. De basis wordt gevormd door de mat zwarte MOSA tegels van 120x60cm. Het zwart is doorgevoerd in het maatwerk badmeubel dat over het bad zweeft. Het ligbad is uitgevoerd in plaatstaal en is ook werkelijk een heerlijk bad om in te liggen. Verder is in deze badkamer een douche-wc opgenomen, want wie gebruikt er nu nog een droge doek? 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering 2022 voor EU 15.900,-. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: MODERN

Deze moderne hoekkeuken staat bij ons in de showroom. De keuken is uitgevoerd in wit hoogglans aqryl: een duurzame en onderhoudsvrije oplossing. Het werkblad is gemaakt van trespa en is daardoor enorm stoot en krasvast. Verder is de keuken uitgevoerd met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en maar liefst 2 combi-ovens en 2 koelkasten van het merk BAUKNECHT.
Een mooi detail in deze keuken zijn de LED strips die we niet alleen onder de bovenkasten hebben verwerkt, maar ook onder het werkblad.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 voor EU 15.500,- incl. alle apparatuur, excl. transport & montage. Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: STOER

Deze badkamer staat opgesteld in onze showroom. De combinatie van betonachtige tegels met hout en zwarte accenten geeft het geheel een hele stoere look. Het meubel kan in iedere gewenste afmeting en kleur worden geleverd want ook de wastafel wordt door ons op maat gemaakt. In dit geval is de wastafel gemaakt van witte corian. Vandaar dat ook het vrijstaand bad in mat wit is uitgevoerd. Ook in deze badkamer ontbreekt de sunshower niet.

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering 2022 voor EU 16.900,-. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: STOER / INDUSTRIEEL

Deze stoere massief houten keuken staat bij ons in de showroom. De achterwand is volledig op maat gemaakt om de amerikaanse koelkast heen. De kastenwand is verder voorzien van een MIELE bakoven met stoomassist en een combi-oven. Boven het eiland schittert het paradepaardje van WKP kitchenproducts: The Frame. Dat is een zwart stalen constructie met geintegreerde afzuiging. Heel uniek, net als de in composiet gegoten spoelbak die naadloos in het blad is verlijmd. Dat zijn details die het verschil maken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 voor EU 33.750,- incl. alle apparatuur (muv de amerikaanse koelkast), excl. transport & montage. Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

   

       

 "Meer Keukens..."

 

 

 "Meer Badkamers..."

 

   

Maak nu een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900