"Wij gaan (eindelijk) verhuizen!...."

In 2022 komt een langgekoesterde droom voor ons uit: Wij gaan nl. verhuizen naar een eigen lokatie. We nemen na bijna 20 jaar afscheid van onze lieve buren van de BCC en bouwen op een geheel eigen plekje (in 046) aan versie 2.0 van het door ons vorig jaar nieuw geintroduceerde concept: keukens & badkamers op stijl gepresenteerd, in de puurste vorm. Ook benieuwd? Volg ons dan op facebook voor de laatste updates.

Omdat de nieuwe locatie volledig nieuw wordt ingericht moeten alle keukens en badkamers op de Bergerweg weg tegen exclusief lage prijzen:


Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

SHOWROOMKEUKEN: STRAK

Deze keuken staat opgesteld in onze showroom. De keukenmeubelen zijn uitgevoerd in een nieuwe extra matte lak. Het blad is een minimalistische composiet plaat die matched met de 80x80 vloertegels. De rest is afgewerkt met RVS accenten en een vleugje hout.

In deze keuken:

BORA X-pure
BOSCH combi-stoomoven
BOSCH combi-magnetron
BOSCH vaatwasser
BOSCH 178cm koelkast auto-open
BOSCH 178cm diepvriezer auto-open
QUOOKER FLEX 
AVINTAGE wijnklimaatkast 

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 42.500,- nu voor:

VERKOCHT

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: STRAK

Deze strakke badkamer staat in onze showroom opgesteld. De badkamer kenmerkt zicht door het gebruik van HiMacs solid surface in het maatwerk badmeubel en ook in het bad. Ook de douche-wc is in mat wit uitgevoerd (uniek). De inloopdouche is voorzien van een Sunshower Deluxe. De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in RVS look net als de andere accenten zoals het profiel van de douchewand en de inbouwspots in het plafond. 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 ipv EU 27.494,- nu voor

VERKOCHT

Of tot 50% korting op indiduele items. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: NATUUR

Deze prachtige landelijke keuken staat opgesteld in onze showroom. De keuken kenmerkt zich door het opgeruwd eiken dat in alle kleuren kan worden gelakt. Het is overigens ook mogelijk om het niet te laten opruwen. Verder is het blad gemaakt van een hardsteen composiet: het ziet uit als hardsteen, en de rand is ook van echt hardsteen, maar toch vlekt en krast dit blad niet. EN bij zo'n keuken mag een Falcon fornuis natuurlijk niet ontbreken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 48.500,- nu voor:

EU 24.500,-

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: MODERN

Deze moderen badkamer staat bij ons in de showroom opgesteld. De basis wordt gevormd door de mat zwarte MOSA tegels van 120x60cm. Het zwart is doorgevoerd in het maatwerk badmeubel dat over het bad zweeft. Het ligbad is uitgevoerd in plaatstaal en is ook werkelijk een heerlijk bad om in te liggen. Verder is in deze badkamer een douche-wc opgenomen, want wie gebruikt er nu nog een droge doek? 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 voor

EU 11.000,-

Of 50% korting op losse artiklen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: MODERN

Deze moderne hoekkeuken staat bij ons in de showroom. De keuken is uitgevoerd in wit hoogglans aqryl: een duurzame en onderhoudsvrije oplossing. Het werkblad is gemaakt van trespa en is daardoor enorm stoot en krasvast. Verder is de keuken uitgevoerd met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en maar liefst 2 combi-ovens en 2 koelkasten van het merk BAUKNECHT.
Een mooi detail in deze keuken zijn de LED strips die we niet alleen onder de bovenkasten hebben verwerkt, maar ook onder het werkblad.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 24.500 nu voor:

EU 15.500,-

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

BADKAMEROPSTELLING: STOER

Deze badkamer staat opgesteld in onze showroom. De combinatie van betonachtige tegels met hout en zwarte accenten geeft het geheel een hele stoere look. Het meubel kan in iedere gewenste afmeting en kleur worden geleverd want ook de wastafel wordt door ons op maat gemaakt. In dit geval is de wastafel gemaakt van witte corian. Vandaar dat ook het vrijstaand bad in mat wit is uitgevoerd. Ook in deze badkamer ontbreekt de sunshower niet.

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 voor

EU 12.900,-


Of 50% korting op losse artiklen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SHOWROOMKEUKEN: STOER / INDUSTRIEEL

Deze stoere massief houten keuken staat bij ons in de showroom. De achterwand is volledig op maat gemaakt om de amerikaanse koelkast heen. De kastenwand is verder voorzien van een MIELE bakoven met stoomassist en een combi-oven. Boven het eiland schittert het paradepaardje van WKP kitchenproducts: The Frame. Dat is een zwart stalen constructie met geintegreerde afzuiging. Heel uniek, net als de in composiet gegoten spoelbak die naadloos in het blad is verlijmd. Dat zijn details die het verschil maken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering 2022 ipv EU 49.900,- voor

EU 33.750,-

incl. alle apparatuur (muv de amerikaanse koelkast), excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

SHOWROOMKEUKEN: STOER II

Ook deze keuken staat bij ons in de toonzaal. Deze toegankelijkere keuken is gemaakt uit stoere eiken panelen, doch met een rustige tekening. Het blad is een betoncomposiet samenstelling waardoor je we de uitstraling van beton hebt, maar niet de krassen en de vlekken. Ook bij deze keuken is een kookplaat met geintegreerde afzuiging toegepast, deze keer van het merk NEFF

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 24.500 voor:

EU 15.500,-

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

   

       

 "Meer Keukens..."

 

 

 "Meer Badkamers..."

 

   

Maak nu een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900