"Moderne & Eigentijdse Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

Maastricht: Hotel @ Home

We prijzen ons nog steeds iedere dag gelukkig dat we zo’n mooie dingen mogen maken, maar soms is zo’n dag net even net wat feestelijker, zeker bij de oplevering van deze prachtige badkamer in Maastricht. Hier mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer, slaapkamers en lounge ruimte. Als basis is gekozen voor een prachtige neolith vloertegel met een metaal achtige structuur. In de badkamer valt het oog meteen op het 3 meter (!) brede badmeubel. Is het niet de waanzinnige spiegel, of de uit strookjes opgebouwde achterwand, dan zijn het wel de messing kranen waar je meteen verliefd op wordt. Echt een eyecatcher. In deze setting is ook bewust gekozen voor de levende variant die in gebruik duidelijk (afneembare) sporen laat zien (wat messing ook doet, maar er kan evt ook gekozen voor een variant die dat niet doet). Achter het half-vrijstaande bad is de douche- en toiletruimte. Deze zijn gescheiden door de door fa Kelleners geleverde maatwerk glasdelen waarbij het middenstuk is gezandstraald. Het toilet is overigens voorzien van een douchesysteem met ingebouwde sproeier en droger, iets dat steeds vaker zijn weg naar de consument vindt. Maar bovenal gaat het hier om het neerzetten van een sfeer die je normaal alleen in de mooiste hotels vindt. Prachtig, echt genieten dit!  

ECHT: Badkamer Maximalisme

In een prachtige woning in Echt mochten we meedenken over de invulling van een nieuwe badkamer. Op zich was de oude badkamer voor veel mensen nog ok en daarmee was het meteen een uitdaging om te laten zien hoe het anders kon. Met veel ruimte zijn badmeubel, ligbad en douche groot en maximalistisch opgesteld. Maar ook de tegels van 120x60 dragen bij aan het gevoel van ruimte. De combinatie met de marmersteentjes geeft het een hele natuurlijke en uitnodigende sfeer die perfect door de klant is aangekleed met hele mooie accessoires. Complimenten daarvoor en daarmee is dit oprecht een badkamer waar wij heel blij van worden. (ref. 9011066)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 17.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU 19.000/20.000

DOENRADE: grootse kleine badkamer

Wij houden van alle badkamers, grote, maar ook zeker kleinere. Hier een voorbeeld van een uitdagende ruimte, zeker ook door het schuine plafond. Met behulp van de computer hebben we de ruimte ingetekend en op de millimeter vorm kunnen geven. Door het maatwerk badmeubel konden we om de schoorsteen kolom heen werken en kregen we toch lengte in de badkamer. Onder het raam was weinig plek, maar door in die ruimte een nis te maken krijg je we extra diepte. Het was even puzzelen, maar zowel de klant als wijzelf zijn nu wel supertrots op het resultaat!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 12.500/14.000
Bouw- & Montage Werken: va EU 15.000/17.000

HOENSBROEK: wellness in de badkamer met sunshower en steenstrips

Wat begon als een interessante opdracht waarbij van een slaapkamer de badkamer werd gemaakt, werd uiteindelijk misschien wel een van de mooiste badkamers die we hebben gemaakt. De zoektocht naar wellness begon met een op maat gemaakte stoomcabine. Maar na vele afwegingen bleek een ingebouwde sunshower met infrarood en zonlicht toch een veel betere oplossing. Maar om het echte wellness gevoel te brengen moest er wel nog wat gebeuren. Daarom is gekozen om met steenstrips te gaan werken. Dat is in technisch opzicht een hele uitdaging, zeker rondom een nis en rondom een toilet, maar het is elk uur werk waard geweest. Wat een sfeer geeft dit toch. Het maatwerk meubel en de hoge inbouw kast maakt het geheel geweldig af. Complimenten aan de mannen van Pinckaers die deze badkamer prachtig hebben afgewerkt. 

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va 15.000/17.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/19.000

BORN: naturals badkamer met maatwerk badmeubel

Voor een collega ondernemer in de woning-branche mochten we meedenken over de invulling van de nieuwe badkamer. Dan ligt de lat al lekker hoog. Als het dan ook nog eens in een perfect afgewerkte vrijstaande woning moet komen dan weet je dat alleen een 10 telt! Dus oordeel zelf maar. De ruime inloopdouche zorgt in ieder geval voor veel comfort en ruimtelijkheid. Dat wordt versterkt door het maatwerk badmeubel dat we in de nis hebben doorgetrokken. Check de afwerking van de kiezels boven het meubel en de combinatie van de geborsteld nikkel kranen met de natuurtegels. Love it or hate it, wij zijn verliefd op deze badkamer! Dank aan de klant voor alle goede zorgen!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: EU 13.000/16.000
Bouw- & Montage Werken: EU 16.000/19.000

MUNSTERGELEEN: sfeervolle strakke badkamer

Deze badkamer die we onlangs in Munstergeleen mochten maken valt op door de sfeer. De zachte warme, maar ook frisse kleuren gecombineerd met natuurlijke elementen zoals de kiezels geven direct een gevoel van wellness. Het meubel is hierop een prachtige aanvulling, en natuurlijk ook de ruime inloopdouche met rainshower. Grote complimenten aan Frans & Frans die dit werk weer op een hele prettige manier hebben opgeleverd.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 13.000/16.00   

NEERBEEK: strakke badkamer met inloopdouche en sunshower

Onlangs hebben we deze missie in Neerbeek opgeleverd. De bestaande badkamer was aan vervanging toe. Door het bad weg te nemen ontstond er plaats voor een (hele) grote inloopdouche, voorzien van infrarood paneel van sunshower. De combinatie van antraciet met een fossiel erin en het hout in de meubels maakt het geheel strak en leefbaar. Een hele mooie combinatie! Complimenten voor tegelzetters Jack en Lei, en loodgieter Eddy die dit werk prachtig hebben opgeleverd. Zo kan ook deze klant de komende jaren gaan genieten van deze metamorfose.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 14.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/16.000

SITTARD: badkamer met sunshower

Aanvankelijk zat het toilet nog op de badkamer, maar door plaatsing van het muurtje zijn deze ruimtes gescheiden. Hierdoor ontstond ondanks het schuin plafond plek voor een ruime douche en ligbad. Het maatwerk meubel is niet alleen functioneel, maar maakt de ruimte ook optisch groter. Kers op de taart is natuurlijk de sunshower in de douche. In combinatie met de regendouche staat dit garant voor dagelijks douche-plezier met de nodige vitamine D.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 12.500/15.000

Sittard: badkamer groot gemaakt

Jammer dat we de "voor" photo's niet hebben. Maar hier een leuke uitdaging als het gaat om het optimaliseren van een ruimte. Nadat deze badkamer door diverse klussers onder handen was genomen was het tijd dat om de hele badkamer nieuw te maken volgens onze eigen kwaliteits standaard. Zie hier het resultaat. De grote lange wandtegels zorgen voor een enorme ruimtelijkheid. Het houten meubel met hardstenen wastafel geeft het een warme sfeer, en de grote inloopdouche maakt dat het iedere dag weer genieten is in deze ruimte.

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900