"Stoere & Industriële Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

BADKAMEROPSTELLING: STOER

Deze badkamer staat opgesteld in onze showroom. De combinatie van betonachtige tegels met hout en zwarte accenten geeft het geheel een hele stoere look. Het meubel kan in iedere gewenste afmeting en kleur worden geleverd want ook de wastafel wordt door ons op maat gemaakt. In dit geval is de wastafel gemaakt van witte corian. Vandaar dat ook het vrijstaand bad in mat wit is uitgevoerd. Ook in deze badkamer ontbreekt de sunshower niet.

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 voor

EU 12.900,-


Of 50% korting op losse artiklen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

SITTARD: stoere metamorfose in Hoogveld

Soms beginnen we aan een nieuwe badkamer omdat de klant graag iets nieuws wilt, maar soms is het ook omdat het moet. Een lekkage in de oude badkamer zorgde ervoor dat deze mensen op zoek moesten naar iets nieuws. Gelukkig liepen ze op advies van hun installateur (https://www.jaco-limburg.nl/) ook even bij ons binnen. Op die manier konden we van iets heel vervelends meteen iets spectaculair moois maken! Zie hier het resultaat. Warme tinten gecombineerd met natuurlijke materialen met een industriële touch. Eind goed al goed, en zo mogen deze mensen weer jaren genieten van een heerlijke badkamer.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 16.000/18.000

KLIMMEN: Industreel Nieuwbouw

In een prachtige nieuwbouw woning in Klimmen mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer. Voor deze ruimte kwamen we uit op een industriele indeling, met als basis deze 120x60cm tegel met een roest achtige uitstraling. Op de tegels een prachtig solid surface bad van maar liefst 225 kg... De matte uitstraling van het bad hebben we doorgetrokken in het maatwerk badmeubel van 244cm. En tot slot mocht in de douche de sunshower deluxe met infrarood en zonlicht niet ontbreken. Werkelijk een prachtig geheel!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 17.500
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

MUNSTERGELEEN: Stoere Badkamer Make-Over met Zwarte Accenten

Inmiddels weten we de weg naar Munstergeleen goed te vinden. Zo ook bij deze klant. Aanvankelijk was de badkamer een smaller, maar door een muur te verplaatsen richting slaapkamer ontstond ineens deze mooie ruimte. Deze moest stoer en tegelijk sfeervol ingericht worden. Als basis is een warm grijze licht betonkleurige 60x60 tegel genomen. Het 180cm houten badmeubel zorgt in combinatie met de hardstenen waskommen voor een natuurlijke en meteen sfeervolle uitstraling. Echter de zwarte kranen en de zwart aluminium douchewand geeft het geheel een stoere "touch". En hoewel niet altijd alles loopt zoals gepland zijn we blij dat dit resultaat zowel in technisch als esthetisch opzicht hoe dan ook de komende jaren voor veel doucheplezier gaan zorgen.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

SITTARD: industriële badkamer met zwarte accenten

Op een goed verborgen plekje in Sittard ligt een prachtige grote woning met daarin deze mooie badkamer. De combinatie van beton-look tegels met zwarte Hotbath kranen en een alligna douchewand met zwarte kaders geeft deze ruimte een hele fijne industriele look. Het maatwerk badmeubel en inbouwkast maakt deze badkamer heel bijzonder. En als je dan tijdens de fotosessie ook nog een potje tafelvoetbal met de klant kunt spelen, dan realiseer je je ineens dat ons werk zo slecht nog niet is :)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.500/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

MEERSSEN: industriele badkamer

Onlangs mochten we weer op visite in Meerssen om deze badkamer op te leveren. In deze badkamer hebben we mogen werken met de Aged Brass kranen van het merk Hotbath. Deze serie heeft een koper-achtige industriele uitstraling die erg mooi past bij  de 120x60cm tegels uit onze "industrial serie". Het badmeubel is op maat gemaakt tussen de twee muren. De aanvullende dressoir zorgt daarnaast voor extra opberg- en afzetruimte. De ruime inloopdouche met regendouche en ingebouwde nis maken het geheel compleet en zorgen zonder twijfel voor het nodige doucheplezier.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 12.000/14.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/16.000

SUSTEREN: badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en beton cire

Nadat we de keuken in dit prachtige huis op foto mochten vastleggen, mochten we ook nog even de badkamer fotograferen. Door de combinatie van het vrijstaand bad met daarachter de inloopdouche met een wand van beton-cire waan je je in de luxe van een vijf sterren hotel. Check ook de kiezels onder het bad, de industriële radiator en het maatwerk badmeubel die aan het geheel een bijzondere touch geven. Wederom een prachtige aanvulling voor ons album!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/17.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900