"Stoere & Industriële Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

SITTARD: stoere metamorfose in Hoogveld

Soms beginnen we aan een nieuwe badkamer omdat de klant graag iets nieuws wilt, maar soms is het ook omdat het moet. Een lekkage in de oude badkamer zorgde ervoor dat deze mensen op zoek moesten naar iets nieuws. Gelukkig liepen ze op advies van hun installateur (https://www.jaco-limburg.nl/) ook even bij ons binnen. Op die manier konden we van iets heel vervelends meteen iets spectaculair moois maken! Zie hier het resultaat. Warme tinten gecombineerd met natuurlijke materialen met een industriële touch. Eind goed al goed, en zo mogen deze mensen weer jaren genieten van een heerlijke badkamer.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 16.000/18.000

SITTARD: stoere badkamer met vrijstaand bad

Nee, dit zijn geen foto's uit een folder, dit is echt bij mensen thuis gemaakt! In een nieuwbouw woning in Sittard mochten we meedenken over de nieuwe keuken en badkamer. Zie hier als eerste de badkamer. Het wow effect zit hem in de combinatie van de materialen en de balans in het ontwerp. Balans omdat er niet te veel, en niet te weinig is gepland. Alles heeft zijn plek, en alles komt tot z'n recht. En de stenen muur icm de betonnen vloertegels van 120x60 en het houten meubel maken dit werkelijk tot een prachtig geheel. Leuk detail: De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in aged iron. Maakt het net even af!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

KLIMMEN: Industreel Nieuwbouw

In een prachtige nieuwbouw woning in Klimmen mochten we meedenken over de inrichting van de badkamer. Voor deze ruimte kwamen we uit op een industriele indeling, met als basis deze 120x60cm tegel met een roest achtige uitstraling. Op de tegels een prachtig solid surface bad van maar liefst 225 kg... De matte uitstraling van het bad hebben we doorgetrokken in het maatwerk badmeubel van 244cm. En tot slot mocht in de douche de sunshower deluxe met infrarood en zonlicht niet ontbreken. Werkelijk een prachtig geheel!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 17.500
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend

LIMBRICHT: stoere badkamer make-over

Soms zitten we ver weg, soms kunnen we bijna te voet naar de klant. Zo ook hier. Een prachtige bungalow in Limbricht met daarin een badkamer (en keuken) die zeer aan vervanging toe waren. Kijk maar naar de 'voor' foto. Gelukkig hadden we een paar leuke ideeen en materialen voor handen waarmee we deze ruimte opnieuw hebben kunnen inrichten. Neem het vrijstaande bad met onze Hotbath vrijstaande kraan. Deze vormgeving komt mooi terug in het badmeubel met de daarbij horende waskommen  en kranen. In de douchewand is een zwarte coalting verwerkt voor een industriele look die perfect past bij de beton tegels. Echt een heel mooi resultaat waarbij alles in balans is gekomen, al zeggen we het zelf...

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 17.000/20.000

MUNSTERGELEEN: Stoere Badkamer Make-Over met Zwarte Accenten

Inmiddels weten we de weg naar Munstergeleen goed te vinden. Zo ook bij deze klant. Aanvankelijk was de badkamer een smaller, maar door een muur te verplaatsen richting slaapkamer ontstond ineens deze mooie ruimte. Deze moest stoer en tegelijk sfeervol ingericht worden. Als basis is een warm grijze licht betonkleurige 60x60 tegel genomen. Het 180cm houten badmeubel zorgt in combinatie met de hardstenen waskommen voor een natuurlijke en meteen sfeervolle uitstraling. Echter de zwarte kranen en de zwart aluminium douchewand geeft het geheel een stoere "touch". En hoewel niet altijd alles loopt zoals gepland zijn we blij dat dit resultaat zowel in technisch als esthetisch opzicht hoe dan ook de komende jaren voor veel doucheplezier gaan zorgen.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

BEEK: stoere badkamer met hexagon tegels

In een stijlvol ingerichte woning in Beek mochten we meedenken over de inrichting van een nieuwe badkamer. De bedoeling was dat van 2 ruimtes 1 gemaakt zou worden. Zie hier het resultaat. Ter hoogte van de douchewand stond voorheen dus een een muur. Door deze weg te halen ontstond een prachtige ruimte. Deze moest natuurlijk wel op smaak gebracht worden. In dit geval is gekozen voor een 6 hoekige beton tegel. Dit geeft meteen een sfeervolle stoere uitstraling. Het 150cm meubel ligt een solid wastafel, een door en door kunststof die zich laat opschuren mocht er ooit een vlek of kras in komen. Leuk detail is dat de sifon in de wastafel zelf is verwerkt en er dus in de lade geen uitsparing meer nodig was. Het bad is net als de wastafel uitgevoerd in mat wit. Check ook de inbouw badkraan. Ook benieuwd hoe het water in het bad komt? Kom langs, dan leggen we de mogelijkheden graag uit :)

SITTARD: industriële badkamer met zwarte accenten

Op een goed verborgen plekje in Sittard ligt een prachtige grote woning met daarin deze mooie badkamer. De combinatie van beton-look tegels met zwarte Hotbath kranen en een alligna douchewand met zwarte kaders geeft deze ruimte een hele fijne industriele look. Het maatwerk badmeubel en inbouwkast maakt deze badkamer heel bijzonder. En als je dan tijdens de fotosessie ook nog een potje tafelvoetbal met de klant kunt spelen, dan realiseer je je ineens dat ons werk zo slecht nog niet is :)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 13.500/15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 15.000/17.000

MEERSSEN: industriele badkamer

Onlangs mochten we weer op visite in Meerssen om deze badkamer op te leveren. In deze badkamer hebben we mogen werken met de Aged Brass kranen van het merk Hotbath. Deze serie heeft een koper-achtige industriele uitstraling die erg mooi past bij  de 120x60cm tegels uit onze "industrial serie". Het badmeubel is op maat gemaakt tussen de twee muren. De aanvullende dressoir zorgt daarnaast voor extra opberg- en afzetruimte. De ruime inloopdouche met regendouche en ingebouwde nis maken het geheel compleet en zorgen zonder twijfel voor het nodige doucheplezier.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 12.000/14.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/16.000

BORN: stoere badkamer met RVS, hout en natuursteen

In een mooi gelegen vrijstaand huis in Born hebben we onlangs deze prachtige badkamer mogen laten maken. Bijzonder is de combinatie van stoere industriele materialen zoals de RVS kranen, natuurstenen wastafels en houten meubels. De natuursteen tegels uit onze 'disi' serie maken eea tot een prachtig geheel en de ruime inloopdouche, maar vooral het semi-vrijstaand bad zullen komende jaren garant staan voor de nodige "wellness" in eigen huis.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: EU 15.000/17.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/20.000  

GELEEN: stoere badkamer met patchwork vloer

In een karakterastieke jaren 30 woning in Geleen hebben we enige tijd geleden deze badkamer mogen bedenken en laten maken. De badkamer moest goed bij het karakter van het huis passen. Als basis is een patch-work portugese vloer gekozen. De wanden zijn met een natuurlijk witte tegel neutraal waardoor de andere materialen zoals de hardstenen wastafel, de blank gelakte radiator en de natuurstenen kiezels in de douche mooi tot hun recht komen. Een prachtige sfeervolle badkamer waarin de geborsteld nikkel kranen van Hotbath voor het nodige doucheplezier zullen zorgen.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 13.000/16.000 

SUSTEREN: badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en beton cire

Nadat we de keuken in dit prachtige huis op foto mochten vastleggen, mochten we ook nog even de badkamer fotograferen. Door de combinatie van het vrijstaand bad met daarachter de inloopdouche met een wand van beton-cire waan je je in de luxe van een vijf sterren hotel. Check ook de kiezels onder het bad, de industriële radiator en het maatwerk badmeubel die aan het geheel een bijzondere touch geven. Wederom een prachtige aanvulling voor ons album!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/17.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900