"Natuurlijke & Warme Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

LIMBRICHT: stoere badkamer make-over

Soms zitten we ver weg, soms kunnen we bijna te voet naar de klant. Zo ook hier. Een prachtige bungalow in Limbricht met daarin een badkamer (en keuken) die zeer aan vervanging toe waren. Kijk maar naar de 'voor' foto. Gelukkig hadden we een paar leuke ideeen en materialen voor handen waarmee we deze ruimte opnieuw hebben kunnen inrichten. Neem het vrijstaande bad met onze Hotbath vrijstaande kraan. Deze vormgeving komt mooi terug in het badmeubel met de daarbij horende waskommen  en kranen. In de douchewand is een zwarte coalting verwerkt voor een industriele look die perfect past bij de beton tegels. Echt een heel mooi resultaat waarbij alles in balans is gekomen, al zeggen we het zelf...

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 17.000/20.000

URMOND: droombadkamer op zolder

Nadat we voor deze mensen al een keuken, een badkamer en een toilet hebben mogen creëren, kwam ineens de vraag of we mee wilde denken over wat je met de zolder kon doen. Onze bevriende aannemer van M3 bouw, die inmiddels ook de verbouwing op de begane grond voor zijn rekening had genomen, had berekend dat een enorme dakkapel tot de mogelijkheden behoorde. Daarop voortbordurend kwam een ontwerp dat je enkel bij de beste hotels tegenkomt. Echt super spectaculair. En nog leuker, deze droom is ook nog werkelijkheid geworden!

BORN: stoere badkamer met RVS, hout en natuursteen

In een mooi gelegen vrijstaand huis in Born hebben we onlangs deze prachtige badkamer mogen laten maken. Bijzonder is de combinatie van stoere industriele materialen zoals de RVS kranen, natuurstenen wastafels en houten meubels. De natuursteen tegels uit onze 'disi' serie maken eea tot een prachtig geheel en de ruime inloopdouche, maar vooral het semi-vrijstaand bad zullen komende jaren garant staan voor de nodige "wellness" in eigen huis.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: EU 15.000/17.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/20.000  

SITTARD: landelijke badkamer

In een van de mooiste straatjes van Sittard staat een prachtige boerderijwoning met daarin deze badkamer. Het badmeubel is massief eiken met een donkere beits. Als achterwand hebben we natuursteentjes geheel in de sfeer van deze mooie woning. Ondanks de schuintes hebben we toch een bad en ruime inloopdouche weten te creeren en de combinatie met de natuurstenen vloer maakt het natuurlijk helemaal af. 

PAPENHOVEN: karakteristieke badkamer met hardstenen wastafel en patchwork tegels

Nadat we de keuken hadden opgeleverd was het tijd om ook de badkamer op camera vast te leggen. Ook dit bleek zeer de moeite, te meer omdat deze badkamer erg mooi aansluit bij de sfeer van het huis. Zelden komen de Portugese patchwork tegels zo tot hun recht als hier. En ook het maatwerk meubel met daarop hardstenen kommen maken het geheel af. Samen met de ruime inloopdouche is dit een ruimte waar men nog vele jaren dagelijks plezier van zal beleven.
Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

GUTTECOVEN: badkamer in boerderijwoning

Het is alweer een tijdje geleden dat we in een oude boerderij in Guttecoven deze badkamer hebben mogen maken. De badkamer was dringend aan vernieuwing toe, maar het karakter van de woning moest wel behouden blijven. Daarom is gekozen voor een stoere keramisch houten tegel. Daarnaast is in de douche een infrarood sunshower gepland. Dat helpt tegen spier- en gewrichtspijn, bevordert de doorbloeding, en is bovenal lekker warm. Een prachtig eindresultaat en bovenal heel erg prettig om met deze mensen dit te hebben mogen doen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 10.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 14.000/17.000  

SITTARD: badkamer met sunshower

Aanvankelijk zat het toilet nog op de badkamer, maar door plaatsing van het muurtje zijn deze ruimtes gescheiden. Hierdoor ontstond ondanks het schuin plafond plek voor een ruime douche en ligbad. Het maatwerk meubel is niet alleen functioneel, maar maakt de ruimte ook optisch groter. Kers op de taart is natuurlijk de sunshower in de douche. In combinatie met de regendouche staat dit garant voor dagelijks douche-plezier met de nodige vitamine D.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 15.000
Bouw- & Montage Werken: va. EU 12.500/15.000

STEIN: badkamer met maatwerk meubel

Met gepaste trots presenteren wij deze badkamer die we onlangs in Stein hebben mogen opleveren. In deze badkamer hebben we kunnen laten zien wat een mooi badmeubel kan uitmaken. Ook de halfhoge scheidingswand naar de douche met daarop een glasplaat is een prachtig detail. Met dank aan Frans en Frans die hier niet alleen heel mooi werk hebben geleverd, maar er ook voor hebben gezorgd dat de verbouwing op een hele fijne manier is verlopen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU 18.000/20.000   

sittard: badkamer en suite

Nadat we bij hun dochter de keuken hebben mogen maken is ons gevraagd om mee te denken over de en-suite badkamer. Warme betontinten icm strak gestucte wanden maken deze badkamer tot een strakke sfeervolle ruimte. Ook de grote inloopdouche voorzien van Hotbath kranen (uitgevoerd in geborsteld nikkel) is een lust voor het oog. Het badmeubel is op maat gemaakt met een beton-composiet blad. Leuk detail is de inbouwkast in hetzelfde materiaal als het badmeubel voor extra ruimte. Alle lof voor tegelzetter Tim Wilms die ook hier weer eens heeft laten zien waarom hij zoveel gevraagd wordt ;)

   

       

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900