"Strakke & Minimalistische Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

BEEK: Prachtige Badkamer tot in Detail

We maken dagelijks met veel plezier veel leuke ontwerpen en spenderen daar ook graag veel tijd aan. Dan is het natuurlijk extra leuk als je een klant hebt die net zo precies is en geen detail onbesproken laat. Dat zie je ook meteen bij binnenkomst bij de klant thuis. Alles klopt tot in detail. Een woonkamer en keuken waarin alles van vloer tot plafond en ertussen op elkaar is afgestemd. Alleen de badkamer moest nog worden aangepakt. Zie hier het resultaat. Douche, toilet en urinoir zijn achter een T-vormige muur weggewerkt. Naast de 90x90 tegels zijn steen-strips toegepast op de voorzijde van de muur en in de nisjes. In die nisjes is LED verlichting verwerkt. De douche is uitgerust met een ingebouwde sunshower voor veilig zonlicht en krachtig infrarood tijdens het douchen. En bij binnenkomst valt natuurlijk meteen het 244cm brede badmeubel op, met een HiMacs wastafelblad en spiegel uit 1 stuk. Op maat gemaakt zodat alles perfect bij elkaar past. Wat een fantastisch resultaat!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
va EU 30.000 incl. montage

STEIN: badkamer met maatwerk meubel

Met gepaste trots presenteren wij deze badkamer die we onlangs in Stein hebben mogen opleveren. In deze badkamer hebben we kunnen laten zien wat een mooi badmeubel kan uitmaken. Ook de halfhoge scheidingswand naar de douche met daarop een glasplaat is een prachtig detail. Met dank aan Frans en Frans die hier niet alleen heel mooi werk hebben geleverd, maar er ook voor hebben gezorgd dat de verbouwing op een hele fijne manier is verlopen.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 18.000
Bouw- & Montage Werken: EU 18.000/20.000   

SITTARD: strak met natuurlijke materialen

Bij een van onze meeste kritische klanten mochten we nadat we de keuken gemaakt hadden ook meedenken over de badkamer. De opdracht was strak met natuurlijke elementen. Daarom is gekozen voor een natuurlijke basis: een keramisch houten vloer. Dat geeft meteen een hele natuurlijke sfeer die we terug hebben laten komen in het maatwerk badmeubel. Het blad van het meubel is een eigen gemaakte solid surface waarbij we zelf de afmeting en de positie van de wastafels bepalen. De Hotbath muurkranen en spiegel met indirecte verlichting aan boven- en onderzijde maken dit tot een heel mooi geheel. Met een 140cm inloopdouche en ruim ligbad staat ook deze badkamer weer garant voor de nodige jaren wellness in eigen huis.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: va. EU 17.500
Bouw- & Montage Werken: EU 18.000/20.000

BORN: complete badkamer metamorfose met maatwerk meubel

Zojuist hebben we dit werk in Born mogen opleveren. Na een aantal weken hard werken zijn badkamer en toilet op een bijna betoverende manier getransformeerd van functionele hokjes naar prachtige ruimtes waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de badkamer onze eigen Himacs wastafel die we in iedere maat kunnen leveren. Dat geldt ook voor het meubel. De tegels zijn van Sphinx (concrete) en de douche is uitgerust met de laatste versie regendouche van Hansgrohe. Dit zal gegarandeerd nog voor vele jaren doucheplezier zorgen.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 12.000/15.000   

ELSLOO: super strakke badkamer-wow

Deze prachtige badkamer hebben we een tijdje geleden in Elsloo mogen maken. Bij minimalisme gaat het om de kunst van het weglaten. Hier is ervoor gekozen om het meubel en bad een plaats te geven, en de ruimte vooral ruim te laten. Leuk detail is de badombouw met terugvallende plint en nisje onderin. De meubel is op maat gemaakt en voorzien van een zelf ontworpen HiMacs wastafelblad.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 19.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend  

ECHT: strakke badkamer met 240cm maatwerk meubel en inloopdouche met infrarood

Via een gewaarde collega installateur Cyril Smeets in Echt kwamen we met deze klant in contact. Deze alleszins ruime badkamer werd nieuw gemaakt, maar het winnende ontwerp moest nog geboren worden. Gelukkig hadden we net onze nieuwe meubellijn geïntroduceerd waarbij we niet alleen de kasten maar ook de wastafels op maat konden maken! En met een meubel van 240cm werd het ontwerp al snel vormgegeven. Echt heel mooi dit, ook in de combinatie met de door de klant bedachte inloopdouche die vervolgens door ons naadloos met UV lijm is gemonteerd. Een prachtige aanvulling voor ons fotoboek, en nog belangrijker, een badkamer waar deze klant nog vele jaren van zal gaan genieten!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

SITTARD: van praktisch naar chique

Inmiddels hebben we in het mooie beekdal al diverse keren mooie keukens en badkamers mogen maken. Maar het is natuurlijk de kunst om een bekende ruimte net weer anders in te richten, afgestemd op de wensen van de klant en dan toch even met die extra "touch". Zo ook hier. Een geweldige metamorfose van een functionele badkamer naar een chique beleving. De combinatie van een ruime inloopdouche met een op maat gemaakt meubel tussen twee wanden geeft meteen het hotel gevoel. De grote tegels versterken dat gevoel niet alleen, ze zijn ook nog een keer erg praktisch in onderhoud. Door niet tot plafond te tegelen is de ruimte ook optisch groter gaan lijken. Wederom een prachtig resultaat dat garant staat voor jarenlang doucheplezier!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va. EU 13.000/15.000
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/17.500

SITTARD: strakke badkamer met maatwerk (zit)meubel

In een mooi appartement in de binnenstad van Sittard mochten we onlangs deze badkamer, toilet (en keuken) opleveren. Het meubel is op maat gemaakt met links een zitgedeelte. De wastafel is gemaakt van LG Himacs en vloeit als het ware in het afdekblad. Een half hoog muurtje met daarop een glasplaat dient als scheiding tussen meubel en douche. Leuk detail is dat glas en spiegel in het tegelwerk zijn verwerkt. Bekijk ook de nieuwe radiator uit onze huiscollectie die het geheel compleet maakt.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 11.00/12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 15.000/17.000 

sittard: badkamer en suite

Nadat we bij hun dochter de keuken hebben mogen maken is ons gevraagd om mee te denken over de en-suite badkamer. Warme betontinten icm strak gestucte wanden maken deze badkamer tot een strakke sfeervolle ruimte. Ook de grote inloopdouche voorzien van Hotbath kranen (uitgevoerd in geborsteld nikkel) is een lust voor het oog. Het badmeubel is op maat gemaakt met een beton-composiet blad. Leuk detail is de inbouwkast in hetzelfde materiaal als het badmeubel voor extra ruimte. Alle lof voor tegelzetter Tim Wilms die ook hier weer eens heeft laten zien waarom hij zoveel gevraagd wordt ;)

maastricht: badkamer in kleur en zonder wandtegels

In een prachtig appartement in het centrum van Maastricht mochten we onlangs deze badkamer maken. Geïnspireerd door de in de keuken gebruikte kleuren is er voor gekozen om geen tegels maar aluminium wanden van BOKMERK te gebruiken. Een supersterk materiaal met een hele luxe matte uitstraling, maar tegelijkertijd een uiterst secuur werk, te meer omdat de ondergrond eerst goed voorbereid moet worden, en omdat de platen daarna ingestuct zijn. De combinatie met de inbouwkranen brengt dit niet alleen technisch op een heel hoog niveau maar natuurlijk ook esthetisch. Werkelijk een prachtige combinatie. Ondanks het gedurfde kleurgebruik is door de juiste dosering en planning een hele bijzondere en prettige badkamer ontstaan die anders is dan alle anderen. Complimenten voor de klant dat ze dit durfden en voor onze Franciene voor dit prachtige ontwerp.

SCHIMMERT: weer nog mooier

Het kan raar lopen. Heb je een paar jaar geleden nog een prachtige badkamer laten maken, kom je ineens het huis van je dromen tegen. 1 probleem: de badkamer, so we meet again :) Tja, en als je nog niet zo lang geleden een badkamer door ons hebt laten maken, dan is de druk natuurlijk hoog om daar nu overheen te gaan. Qua ontwerp ook een uitdaging want er zitten nl. 3 prominente ramen in deze badkamer. Na veel draaien hebben we de balans gevonden door boven het toilet een nis te maken in precies de afmetingen van de ramen. Daarnaast hebben we een paar hele mooi nieuwe dingen in het assortiment, waaronder deze badmeubels met solid surface wastafels. Deze is 245cm breed, in 1 stuk! En check ook even de inloopdouche: maatwerk van glashandel cuypers in Maastricht. De wand is met gevaar voor eigen leven naar boven gebracht en daar is haaks op de wand een tweede stuk glas gelijmd met onzichtbare lijm. Super strak. Missie geslaagd, rest alleen de vraag, when will we meet again?

Beek: droombadkamer met mooie natuurlijke materialen

Voor een prachtig huis in Beek mochten we meedenken over de invulling van een nieuwe badkamer. Ruimte en rust waren sleutelwoorden, maar het mocht er ook wel een beetje stoer uitzien. Vandaar dat we als basis gekozen hebben voor een tegel met een "betonlook" uitstraling. We hebben die natuurlijke sfeer versterkt door het badmeubel in hout op maat te maken. Door de lengte van het meubel ontstaat ook ruimte. Die ruimte vind je ook weer terug in de inloopdouche. Leuk detail is ook dat het toilet is afgezonderd door een klein muurtje. Hierdoor wordt de ruimte behouden, maar zit je toch net even iets meer prive op het toilet. Een schitterend resultaat is dit. Jammer dat deze klant familie heeft bij een concurrende keukenzaak, maar ook die is (moeten we eerlijk bekennen) uiteindelijk erg mooi geworden ;)


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va EU 17.500
Bouw- & Montage Werken:   onbekend 

   

   

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900