"Strakke & Minimalistische Badkamers..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

BADKAMEROPSTELLING: STRAK

Deze strakke badkamer staat in onze showroom opgesteld. De badkamer kenmerkt zicht door het gebruik van HiMacs solid surface in het maatwerk badmeubel en ook in het bad. Ook de douche-wc is in mat wit uitgevoerd (uniek). De inloopdouche is voorzien van een Sunshower Deluxe. De Hotbath kranen zijn uitgevoerd in RVS look net als de andere accenten zoals het profiel van de douchewand en de inbouwspots in het plafond. 

De items in deze badkamer (muv de tegels) zijn nu al te reserveren voor levering begin 2022 ipv EU 27.494,- nu voor

VERKOCHT

Of tot 50% korting op indiduele items. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

DOENRADE: grootse kleine badkamer

Wij houden van alle badkamers, grote, maar ook zeker kleinere. Hier een voorbeeld van een uitdagende ruimte, zeker ook door het schuine plafond. Met behulp van de computer hebben we de ruimte ingetekend en op de millimeter vorm kunnen geven. Door het maatwerk badmeubel konden we om de schoorsteen kolom heen werken en kregen we toch lengte in de badkamer. Onder het raam was weinig plek, maar door in die ruimte een nis te maken krijg je we extra diepte. Het was even puzzelen, maar zowel de klant als wijzelf zijn nu wel supertrots op het resultaat!

Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Meubels & Tegels: va EU 12.500/14.000
Bouw- & Montage Werken: va EU 15.000/17.000

BORN: complete badkamer metamorfose met maatwerk meubel

Zojuist hebben we dit werk in Born mogen opleveren. Na een aantal weken hard werken zijn badkamer en toilet op een bijna betoverende manier getransformeerd van functionele hokjes naar prachtige ruimtes waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de badkamer onze eigen Himacs wastafel die we in iedere maat kunnen leveren. Dat geldt ook voor het meubel. De tegels zijn van Sphinx (concrete) en de douche is uitgerust met de laatste versie regendouche van Hansgrohe. Dit zal gegarandeerd nog voor vele jaren doucheplezier zorgen.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Badkamer & Gastentoilet: va. EU 12.500
Bouw- & Montage Werken: EU 12.000/15.000   

ELSLOO: super strakke badkamer-wow

Deze prachtige badkamer hebben we een tijdje geleden in Elsloo mogen maken. Bij minimalisme gaat het om de kunst van het weglaten. Hier is ervoor gekozen om het meubel en bad een plaats te geven, en de ruimte vooral ruim te laten. Leuk detail is de badombouw met terugvallende plint en nisje onderin. De meubel is op maat gemaakt en voorzien van een zelf ontworpen HiMacs wastafelblad.


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 19.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: EU onbekend  

ECHT: strakke badkamer met 240cm maatwerk meubel en inloopdouche met infrarood

Via een gewaarde collega installateur Cyril Smeets in Echt kwamen we met deze klant in contact. Deze alleszins ruime badkamer werd nieuw gemaakt, maar het winnende ontwerp moest nog geboren worden. Gelukkig hadden we net onze nieuwe meubellijn geïntroduceerd waarbij we niet alleen de kasten maar ook de wastafels op maat konden maken! En met een meubel van 240cm werd het ontwerp al snel vormgegeven. Echt heel mooi dit, ook in de combinatie met de door de klant bedachte inloopdouche die vervolgens door ons naadloos met UV lijm is gemonteerd. Een prachtige aanvulling voor ons fotoboek, en nog belangrijker, een badkamer waar deze klant nog vele jaren van zal gaan genieten!


Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Badkamers:
Sanitair, Badmeubels & Tegels: EU 15.000/20.000
Bouw- & Montage Werken: onbekend   

maastricht: badkamer in kleur en zonder wandtegels

In een prachtig appartement in het centrum van Maastricht mochten we onlangs deze badkamer maken. Geïnspireerd door de in de keuken gebruikte kleuren is er voor gekozen om geen tegels maar aluminium wanden van BOKMERK te gebruiken. Een supersterk materiaal met een hele luxe matte uitstraling, maar tegelijkertijd een uiterst secuur werk, te meer omdat de ondergrond eerst goed voorbereid moet worden, en omdat de platen daarna ingestuct zijn. De combinatie met de inbouwkranen brengt dit niet alleen technisch op een heel hoog niveau maar natuurlijk ook esthetisch. Werkelijk een prachtige combinatie. Ondanks het gedurfde kleurgebruik is door de juiste dosering en planning een hele bijzondere en prettige badkamer ontstaan die anders is dan alle anderen. Complimenten voor de klant dat ze dit durfden en voor onze Franciene voor dit prachtige ontwerp.

   

   

  Bekijk hier ALLE BADKAMER FOTO's of maak een afspraak bij dé sanitair specialist van Zuid Limburg

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900