Corona Maatregelen

We hebben onze showroom op een aantal manieren aangepast zodat we veilig met u aan de slag kunnen. We hebben grotere werkplekken gemaakt met plexiglazen schermen en we hebben presentatie mogelijkheden waarin we de ontwerpen op veilige afstand kunnen presenteren. Uiteraard monitoren we onze eigen gezondheid, schudden we geen handen, houden we afstand, wassen we onze handen, dragen we (wegwerp)handschoenen en desinfecteren we de showroom na ieder bezoek. 

WAT VERWACHTEN WE VAN U:

// BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK. Op deze manier kunnen we de veilige afstand en de hygiƫne van onze showroom garanderen.

// HANDEN WASSEN BIJ BINNENKOMST. Er is handgel en gewone zeep beschikbaar. Tevens liggen er wegwerp-handschoenen voor u klaar.

// BLIJF BIJ ONZE MEDEWERKERS. Uiteraard wel op 1,5 meter afstand. Uw adviseur houdt overzicht in de winkel waardoor u niet in direct contact komt met andere klanten. Tevens weten wij zo na uw vertrek wat we moeten reinigen voor onze volgende afspraak.

// PER STEL MAXIMAAL 2 PERSONEN. We hebben onze winkel en werkplekken zo goed mogelijk aangepast maar voor grotere gezelschappen en kinderen (!) hebben we helaas nog geen veilige oplossing.

// KOM NIET ZIEK OF MET HOEST. Dat klinkt normaal, maar we maken het wel regelmatig mee. Voor uw en onze veiligheid volgen wij het advies van het RIVM: blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging/koorts. Wij verplaatsen de afspraak graag naar een later moment.


LEVERINGEN:

Geplande leveringen gaan in principe gewoon door. Als u bericht heeft gehad over de levering dan staan de goederen meestal klaar bij de transporteur. Bij de levering wordt uiteraard gepaste afstand gehouden door de chauffeur. Leveringen waar nog geen leverdatum van bekend is worden door ons extra in de gaten gehouden. Dat wil zeggen dat wij dagelijks met leveranciers in contact staan om erachter te komen of er mogelijk items later aangeleverd worden. Mocht er twijfel ontstaan over een levering dan nemen wij zelf contact met u op.


MONTAGE:

Geplande montagewerkzaamheden gaan ook door, tenzij u daar natuurlijk bezwaar tegen heeft, dan moeten we dat samen oplossen. Tijdens de montage gelden wel een aantal voorzorgsmaatregelen. Ten eerste werken we niet met meer dan met 2 monteurs tegelijk op een werk. Ten tweede wordt het (fysieke) contact met klanten tot een minimum beperkt en vragen we u de monteurs op gepaste afstand hun werk te laten doen. Ten derde werken monteurs zo veel mogelijk met handschoenen die 's avonds gewassen worden of tussen de werken worden vernieuwd. Ten vierde maken we niet langer gebruik van uw gastvrijheid maar luchen we in de bus. Bij gebruik van het toilet maken wij de rand, de zitting, de knop, de kraan en de deurklink schoon.   

Veilig Winkelen bij Alligna Keuken en Bad Design