"Landelijke & Klassieke Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

SITTARD: landelijke keuken incl. AGA fornuis

Het was de moeite waard om op zondag ochtend in deze recent gerenoveerde boerderij woning in een van de mooiste straten van sittard (broekstraat), deze prachtige keuken te mogen opleveren. We hebben dit project van A tot Z mogen begeleiden, dus incl. vloer, stuc en leidingenwerk.  Met het AGA  fornuis centraal een hele mooie aanwinst voor dit huis. Met de complimenten voor Krekels Bouwservice die de voorbereidende werkzaamheden hebben gedaan en ons dreamteam dat de rest zo mooi tot in detail heeft afgemonteerd.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

PAPENHOVEN: landelijke woonkeuken met stoere industriele accenten

Altijd een mooi begin van een drukke zaterdag als je voor openingstijd zo'n keuken mag opleveren. En als er dan ook nog eens een heerlijke cake in het Italiaans fornuis staat te wachten, dan kan de dag echt niet beter beginnen! Deze keuken is overigens onderdeel van een complete verbouwing waarin de keuken centraal in het huis is komen te staan. Diverse muren zijn in dit karakteristieke pand verwijderd om dit mogelijk te maken. Een enorme klus voor de aannemer, maar het resultaat mag er zijn. Alle lof ook voor interieurarchitect Cindy Ferfers die dit plan tot in detail heeft bedacht en ons er voor de keuken en de badkamer bij heeft betrokken. Many thanks Cindy, en natuurlijk ook familie Schreurs voor het vertrouwen en de gastvrijheid!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 12.500/15.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SCHINVELD: leefkeuken met aga fornuis

In de categorie "echte" keukens presenteren wij deze leef-keuken in een prachtige boerderijwoning in Schinveld. Je moet even zoeken om er te komen, maar dan waan je je ook meteen in een hele bijzonder omgeving. Je komt de woning ook via de keuken binnen, dus daar moest natuurlijk dan ook iets bijzonders komen. Zie hier het resultaat. Een eiken houten keuken, op een specifieke kleur gebracht die aangepast is naar de tegelvloer. De gelaste grepen en het AGA fornuis geven deze keuken een heel prettig landelijk gevoel. Het hardsteen composiet blad hebben we doorgetrokken in de vensterbank waardoor extra werkruimte ontstaat. Een geweldig project. Hopelijk binnenkort nog de 'voor' foto's om een gevoel te krijgen bij het werk wat hier verzet is. Dank voor alle goede zorgen, het geduld (met name bij het leggen van de vloer) en de lekkere cake (uit de AGA natuurlijk)!

Studio-Foto's Landelijke Keukens

Ter inspiratie hebben we nog een aantal foto's uit onze eigen studio en uit de studio's onze leveranciers toegevoegd. De meeste foto's in dit album zijn van Keller Keukens, een Nederlandse fabrikant die als sinds 1946 keukens maakt. Zij zijn heel sterk in het maken van kasten die passen bij de landelijke stijl, mede door hun export naar Engeland. Meer informatie is ook beschikbaar op www.kellerkeukens.nl

   

   

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900