"Moderne & Eigentijdse Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

ECHT: complete verbouwing aanbouw

Dit moet wel de meest spectaculaire metamorfose zijn die we ooit hebben uitgevoerd. In een aanbouw van een groot herenhuis in Echt troffen we een alleszins verouderde keuken en badkamer aan met daarin tevens het enige toilet voor deze woning. De vraag was of we daar iets moois van konden maken. Tuurlijk kunnen we dat! In het ontwerp hebben we de buitenmuren laten staan, maar binnen compleet nieuw ingericht om meer ruimte te maken voor een mooie leefkeuken en een badkamer met inloopdouche. Een van onze vaste partners, Roger Cortenraad van cortenraadbouwservice heeft voor ons vervolgens de hele ruimte tot op de zandbodem gestript om deze compleet nieuw op te bouwen incl. een nieuwe riool aansluiting en diverse nieuwe groepen in de meterkast. Check het resultaat. Een heerlijke leefruimte met als basis een keramisch houten vloer die we ook in de badkamer en toilet hebben gebruikt. De strakke keuken is uitgevoerd in warme aardetinten waardoor het een heerlijke feel krijgt die past bij de bewoners en het huis. Het was een stevige verbouwing van een paar maanden, maar het resultaat is er naar. En gelukkig hadden we de hulp van John Heijkens die tijdens deze periode zijn mobiele badkamer en keuken ter beschikking heeft gesteld zodat de mensen wel gewoon thuis konden blijven wonen.

SITTARD: strak en warm

Een kookeiland in een ruimte van 240x270? Hier moesten we ook even over nadenken. Uiteindelijk is bedacht de tafel onderdeel van de keuken te maken en het eiland en de tafel te integreren tot een geheel. Het mooie eraan is dat het rustig, ruim en warm oogt en dat was precies de bedoeling. Een zeer geslaagde missie die garant staat voor veel kookplezier. Daarnaast mochten we ook nog even meedenken over de badkamer het meubel in de woonkamer...:)Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/22.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SITTARD: moderne hoekkeuken met dressoir

We blijven nog even in het stadspark in Sittard waar we inmiddels de nodige keukens en badkamers hebben mogen maken. En ook dit is weer een voorbeeld van optimaal gebruik maken van de ruimte. Strakke lijnen, subtiele elementen (zie de dunne rvs lijn op de fronten) en afgewerkt met luxe BOSCH apparaten. Daarnaast komt de verbinding tussen woonkamer en keuken middels het zwevend dressoir uit het materiaal van de keuken hier prachtig tot zijn recht. De keuken als meubel, dat is altijd ons uitgangspunt en dat is hier zeker heel mooi gelukt. Een zeer geslaagde metamorfose!Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 15.000/17.500
Voorbereidende Werken: onbekend   

HILLENSBERG: italiaanse composit design keuken: check ook www.composit.it

In een nieuwbouwhuis net over de grens mochten we deze keuken (en badkamer) maken. Alles mocht, als het maar niet standaard was. Na vele uurtjes puzzelen en zijn we uiteindelijk tot dit ontwerp gekomen. Een leuke uitdaging voor de makers van het stenen werkblad. Deze keuken is verder voorzien van Neff apparatuur en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SCHALBRUCH: keuken met RGB verlichting

Net over de grens ligt het mooie Duitse plaatsje Schalbruch. En bij een van de vele Nederlandse bewoners mochten we meedenken over de renovatie van keuken en badkamer. Zie hier het resultaat. Een U opstelling met daaraan een kook (schier) eiland met zitplaatsen. Leuk detail is dat zowel onder het eiland als boven de koof met de afzuigunit gespeeld is met licht accenten. 

SCHIMMERT: antraciet eiland keuken met bora afzuiging

In de nabijheid van de watertoren van Schimmert hebben we deel mogen uitmaken van een intensieve verbouwing. In de aanbouw werd ruimte vrijgemaakt voor een grote keuken met een kookeiland. Voor de afzuiging is gekozen voor het systeem van BORA waardoor kooklucht van nu tot het verleden behoort. Om de keuken nog wat huiselijker te maken zijn in de kastenwand twee nissen gemaakt. Na een lange verbouwing is het nu genieten van deze prachtige keuken! Wij wensen de hele familie veel plezier ermee en houden ons aanbevolen voor de badkamer ;)

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken incl. Montage: EU 15.000/20.000
Voorbereidende Werken: onbekend

SITTARD: keuken met beton-composiet

Voor onze meest kritische klant en tevens eigenaar van ons bedrijf hebben we na, een grondige renovatie van het hele huis, deze keuken geïnstalleerd. De fronten zijn wit gelakt eiken en de apparaten zijn van Bauknecht. Met name de all-in-one combi met crisp en stoom functie zorgen dagelijks voor veel kookplezier.

SITTARD: heerlijke sfeervolle strakke keuken met BORA classic

Nadat we de badkamers en toiletten hebben mogen aanpakken konden we alleen nog maar dromen van het sluitstuk, de keuken! Na vele gesprekken en ontwerpen is dit het geworden: een strakke maar sfeervolle keuken die past bij de ruimte, het huis en de klant. Voorzien van alle gemakken, inclusief BORA afzuigsysteem gaat deze keuken voor heel veel jaren kookplezier zorgen!

   

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900