"Natuurlijke & Landelijke Keukens..."

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900

PAPENHOVEN: landelijke woonkeuken met stoere industriele accenten

Altijd een mooi begin van een drukke zaterdag als je voor openingstijd zo'n keuken mag opleveren. En als er dan ook nog eens een heerlijke cake in het Italiaans fornuis staat te wachten, dan kan de dag echt niet beter beginnen! Deze keuken is overigens onderdeel van een complete verbouwing waarin de keuken centraal in het huis is komen te staan. Diverse muren zijn in dit karakteristieke pand verwijderd om dit mogelijk te maken. Een enorme klus voor de aannemer, maar het resultaat mag er zijn. Alle lof ook voor interieurarchitect Cindy Ferfers die dit plan tot in detail heeft bedacht en ons er voor de keuken en de badkamer bij heeft betrokken. Many thanks Cindy, en natuurlijk ook familie Schreurs voor het vertrouwen en de gastvrijheid!

GREVENBICHT: Stoere keuken metamorfose met gewelvenkelder

In een oude boerderijwoning in Grevenbicht staat deze bijzondere keuken. Allereerst bijzonder omdat we al een keer een prachtige keuken voor deze klant hadden gemaakt in hun vorige huis en dus de lat deze keer hoog lag. Daarnaast was in dit huis geen enkele muur recht is en dus moest alles op maat gemaakt moest worden. Maar deze keuken is vooral bijzonder omdat naast de keuken een gewelvenkelder ligt die door de vorige bewoners als voorraad kelder werd gebruikt... Zie hier de metamorfose van deze kelder. Een verlenging van de keuken waar je heerlijk kunt zitten. Compleet met dressoir voor extra opbergruimte, maar wat een sfeer, en wat een heerlijke ruimte is dit geworden! De keuken zelf is ondanks de maatwerk uitdaging ook prachtig geworden. Kijk maar eens naar de "voor" foto's, dan is duidelijk wat hier is gebeurd. 

SITTARD: landelijke keuken incl. AGA fornuis

Het was de moeite waard om op zondag ochtend in deze recent gerenoveerde boerderij woning in een van de mooiste straten van sittard (broekstraat), deze prachtige keuken te mogen opleveren. We hebben dit project van A tot Z mogen begeleiden, dus incl. vloer, stuc en leidingenwerk.  Met het AGA  fornuis centraal een hele mooie aanwinst voor dit huis. Met de complimenten voor Krekels Bouwservice die de voorbereidende werkzaamheden hebben gedaan en ons dreamteam dat de rest zo mooi tot in detail heeft afgemonteerd.Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 30.000/35.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SHOWROOMKEUKEN: NATUUR

Deze prachtige landelijke keuken staat opgesteld in onze showroom. De keuken kenmerkt zich door het opgeruwd eiken dat in alle kleuren kan worden gelakt. Het is overigens ook mogelijk om het niet te laten opruwen. Verder is het blad gemaakt van een hardsteen composiet: het ziet uit als hardsteen, en de rand is ook van echt hardsteen, maar toch vlekt en krast dit blad niet. EN bij zo'n keuken mag een Falcon fornuis natuurlijk niet ontbreken.

Deze keuken is nu te reserveren als showroom-keuken voor levering begin 2022 ipv EU 48.500,- nu voor:

EU 24.500,-

incl. alle apparatuur, excl. transport & montage.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

SCHINVELD: leefkeuken met aga fornuis

In de categorie "echte" keukens presenteren wij deze leef-keuken in een prachtige boerderijwoning in Schinveld. Je moet even zoeken om er te komen, maar dan waan je je ook meteen in een hele bijzonder omgeving. Je komt de woning ook via de keuken binnen, dus daar moest natuurlijk dan ook iets bijzonders komen. Zie hier het resultaat. Een eiken houten keuken, op een specifieke kleur gebracht die aangepast is naar de tegelvloer. De gelaste grepen en het AGA fornuis geven deze keuken een heel prettig landelijk gevoel. Het hardsteen composiet blad hebben we doorgetrokken in de vensterbank waardoor extra werkruimte ontstaat. Een geweldig project. Hopelijk binnenkort nog de 'voor' foto's om een gevoel te krijgen bij het werk wat hier verzet is. Dank voor alle goede zorgen, het geduld (met name bij het leggen van de vloer) en de lekkere cake (uit de AGA natuurlijk)!

SITTARD: stoere leef keuken met eiland en groot fornuis

In een nieuw gerealiseerde aanbouw mochten we meedenken met het invullen van de keuken. Het is een behoorlijke ruimte, maar mede door de lichtstraat wel een lichte ruimte. Om sfeer te creëren kwam al snel het idee om de keuken van hout te maken. Om het modern te houden zijn rvs elementen toegevoegd in de vorm van een groot fornuis, maar ook met rvs greeplijsten. Daarnaast hebben we het ruimtelijk gehouden door geen bovenkasten te plannen, maar decoratieve plankjes (met spotjes). Ook hebben we de hoge kasten opgesloten tussen twee (mdf) muren zodat het als een mooie kast en niet als een standaard keuken uitzien. Het resultaat mag er zijn. De keuken staat ruim, maar geeft ook voldoende ruimte aan de grote eettafel waardoor dit een bijzonder sfeervolle ruimte is geworden die niet alleen door deze klant, maar ook door hun vrienden graag gebruikt wordt ;)Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken incl. montage: EU 15.000/20.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

SITTARD: strak en warm

Een kookeiland in een ruimte van 240x270? Hier moesten we ook even over nadenken. Uiteindelijk is bedacht de tafel onderdeel van de keuken te maken en het eiland en de tafel te integreren tot een geheel. Het mooie eraan is dat het rustig, ruim en warm oogt en dat was precies de bedoeling. Een zeer geslaagde missie die garant staat voor veel kookplezier. Daarnaast mochten we ook nog even meedenken over de badkamer het meubel in de woonkamer...:)Algemene Prijsindicatie Soortgelijke Keukens:
Complete keuken + montage: EU 20.000/22.000
Voorbereidende Werken: onbekend   

GELEEN: stoere "split wood" eiken keuken met beton blad en bora classic

Twee jaar geleden mochten we al de badkamer aanpakken, maar nu was het eindelijk zover dat we ook de keuken mochten betoveren. Deze keuken is gemaakt van echt vintage eiken, compleet met noesten en scheuren. Door de combinatie met een beton-keramiek van Neolith ontstaat een stoere uitstraling. En de bijpassende nieuwe betontegel vloer maakt het geheel af. Wederom complimenten aan onze gewaardeerde montagepartners die de naast de montage ook het tegel, stuc-en leidingenwerk hebben verzorgd.

Algemene Prijsindicatie Soortgelijk Keukens:

Complete Keuken + Montage: EU 25.000/30.000
Voorbereidende Werken: onbekend

Studio-Foto's Landelijke Keukens

Ter inspiratie hebben we nog een aantal foto's uit onze eigen studio en uit de studio's onze leveranciers toegevoegd. De meeste foto's in dit album zijn van Keller Keukens, een Nederlandse fabrikant die als sinds 1946 keukens maakt. Zij zijn heel sterk in het maken van kasten die passen bij de landelijke stijl, mede door hun export naar Engeland. Meer informatie is ook beschikbaar op www.kellerkeukens.nl

   

   

Bekijk hier ALLE KEUKEN-FOTO's of maak  een afspraak bij dé keuken specialist van Zuid Limburg op gebied van betaalbaar maatwerk:

Alligna | Bergerweg 51 | Sittard | T. 0464588900